Sund Kost >> Kost

Sund Morgenmad Drikkevarer

Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men er nogle gange sprunget over. Mange mennesker tror, at de bare ikke har tid til morgen måltid, men at spise morgenmad og stave ud af sult og giver energi hele dagen. Heldigvis, travle mennesker kan få alle fordelene ved en sund morgenmad uden at bruge meget tid i køkkenet ved at lave nærende og lækker morgenmad drikkevarer.

Banan Smoothies

Spækket med vitaminer og næringsstoffer, bananer er en superfood, der kan hjælpe med at sænke blodtrykket og til at holde dig fuld morgen længe. Starte din dag rigtigt med disse banan-infunderes morgenmad drink ideer. For en nøddeagtig og mættende smoothie, kombinere en mellemstor banan med 10 ounces skummetmælk og 1 spiseskefuld af alle naturlige jordnøddesmør i en blender. Bland godt, så nyd du er på farten. Tilfredsstil din søde tand med en banana split smoothie lavet med et par store bananer, vanille yoghurt, et par kirsebær, en lille smule fedtfattig chokolade sirup og nogle knuste nødder. Kombinere i en blender med is og dessert til morgenmad.

Jordbær Morgenmad Drikkevarer

Jordbær er fulde af antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og er en god kilde til fiber. Spise jordbær til morgenmad holder dig fuld og fuld af energi hele morgenen. For en grundlæggende jordbær smoothie med en ekstra sød kick, kombinere frosne jordbær i en blender med ahornsirup, skimme mælk og vanille yoghurt. Blend godt og derefter serveres med en frisk jordbær som pynt. For at tilføje mere protein til din morgenmad, blend frosne jordbær med et strejf af sukker, vanilje, mælk, is og hytteost.

Sunde Blåbær Morgenmad Drikkevarer

De næringsstoffer og vitaminer i blåbær giver mange sundhedsmæssige fordele, herunder bedre vision, sygdom beskyttelse, vægt, kontrol, forbedret hukommelse, styrket blodkar og beskyttelse mod frie radikaler. Lav en enkel, men tilfredsstillende blåbær smoothie til morgenmad ved at blande frosne bær med fedtfri almindelig yoghurt, fedtfattig mælk og honning. Blend godt og serveres kold. For en brain-power styrke morgenmad, kombinere blåbær med hindbær, rå nødder, æble juice og banan. Blend og nyd denne antioxidant-fyldt behandling.

Veggie Morgenmad Drikkevarer

Grøntsags smoothies er fyldt med vitaminer og næringsstoffer og indeholder masser af fibre til at holde dig fuld indtil frokost. Prøv at kombinere rødkål og kirsebær med saft af dine valg for en fyrig-farvet morgenmad smoothie. Tilsæt kanel og honning sødme. Få alle fordelene af broccoli til morgenmad ved at blande grøntsager med frisk salsa, orange juice, citron, spinat, solsikkekerner og tomater. Start dagen med en krydret endnu sød smoothie ved at kombinere gulerødder med kanel, æble sauce, æble juice, kokosmælk, cayenne peber og ice.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære