Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er en Sund Beløb af kyllingebryst at Spise?

Skrevet af Paula Martinac; Opdateret November 21, 2018

Kylling bryst forsyninger magert protein og en række vigtige vitaminer og mineraler til din kost. Endda med sunde fødevarer, men det er nemt at spise for meget og får for meget af en god ting. Ophold i anbefalet portionsstørrelse af kylling bryst for de bedste sundhedsmæssige fordele.

Tip

En servering af kylling bryst skal være nogenlunde på størrelse med et sæt spillekort.

Sund Beløb af kyllingebryst

Uanset om du vælger magert, skinless kyllingebryst eller andet animalsk protein, vil en sund servering er kun 3 ounce. Det er betydeligt mindre end, hvad mange restauranter tjener, eller hvad du kan portion ud på din tallerken på middag.

Visualisering kan hjælpe dig med at afgøre den korrekte mængde. USDA ' s MyPlate del værktøj anbefaler, at forestille sig en normal størrelse plade inddelt i fjerdedele og fylde en fjerdedel med et protein som kylling bryst. En anden nyttig cue er, at billedet fødevarer, som er den samme størrelse som fælles husholdningsartikler. For eksempel, en 3-ounce servering af kyllingebryst er samme størrelse som et spil kort.

USDA rådgiver voksne, afhængigt af alder og køn, for at få 5 til 6.5 "ounce ækvivalenter" af protein fødevarer en dag, som kan omfatte kyllingebryst. Så en 3-ounce kyllingebryst forsyninger omkring halvdelen af dit protein behov for den dag.

Makronæringsstoffer i Kylling Bryst

Kylling bryst er en fremragende, komplet kilde til protein. Protein fødevarer fra dyr, der kan rubriceres som "fuldstændig", fordi de indeholder alle de essentielle aminosyrer kroppen har brug for til at bygge og reparere væv. I en lille kylling bryst, får du 27 gram protein, eller 55 procent af den daglige værdi (DV), hvis du følger en 2,000 kalorie diæt. Notifikationen giver dig 133 kalorier og 3 gram fedt, hvoraf kun 1 gram er den usunde mættede række.

Vitamin og Mineral Indhold

En servering af kyllingebryst tilføjer en god blanding af mineraler og vitaminer til dit daglige regime. Af særlig note er blandt de mineraler, det tilbyder, er fosfor-og selen – du får 20 og 39 procent af DV-for hver, hhv. Du har brug for fosfor til at opbygge sunde knogler og tænder, mens selen er en antioxidant, mineral, der hjælper med at beskytte dig mod de frie radikaler – molekyler, der kan skade din sunde celler.

Kylling bryst er en rig kilde af B-familie-vitaminer, som arbejder sammen for at hjælpe dig med at behandle fødevarer til brændstof til at køre din krop. Du får 12 procent af den daglige værdi for riboflavin (B-2), kyllingebryst, plus en kæmpestor 40 procent af DV for niacin (B-3) og pyridoxin (B-6). De serverer også leverer til 18 procent af dit behov for cholin, en til tider overset vitamin, som bidrager til hjernen og nerve funktioner som hukommelse og muskel kontrol.

Kylling Bryst i en Sund Kost

Hvis du stege din kyllingebryst eller kvæle det i barbecue sauce, mister du nogle af de sundhedsmæssige fordele ved at hæve fedt eller sukker indholdet af en ellers sund mad. Bagning, stegning, grillning og krybskytteri er de sundeste forberedelse metoder. Tilføje friske krydderier som hvidløg, rosmarin, timian eller merian og et strejf af citron saft til at øge smag. Eller "sværte" din kylling bryst med mere krydret krydderier som cayennepeber, paprika og spidskommen.

Uanset hvordan du forbereder det, 3 ounces skiver kyllingebryst kan slå en frodig grøn salat, til et måltid. Hak kylling bryst med forårsløg og rød peber og bland den med en klat af plain yoghurt for en sund tage på kylling salat sandwich. Gøre "stegt" kylling i ovn med bare en antydning af oliven olie til en mock-version af denne foretrukne komfort fødevarer.

Om Forfatteren

Paula Martinac er en ernærings-pædagog, forfatter og coach. Hun har en Master of Science i Sundhed og Ernæring, Uddannelse og er Bord-Certificeret i Holistisk Ernæring. Hendes forskningsområder interesse kan nævnes stress, vægt og kvinders sundhed.

ADVERT

Mest populære