Sund Kost >> Kost

Sunde Alternativer til Pizza Ruller

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret: November 19, 2018

Pizza ruller, lige fra middag-plade størrelse calzones at mundrette snacks, sjældent at træffe et sundt måltid. En servering af seks kommercielle mundrette pizza ruller indeholder 220 kalorier og 9 gram fedt; en hel restaurant calzone indeholder 940 kalorier og 32 gram fedt. Hvis du ikke ønsker at ødelægge din kost, når du får en trang til pizza ruller, kan du prøve et sundt alternativ. Du vil stadig få det tilfredsstillende pizza smag uden at de overskydende kalorier og fedt.

Indbagt Pizza Wontons

Pizza wontons er magen til bite-size pizza ruller, men de er meget sundere for dig. Hver pizza wonton er omkring det dobbelte af, hvad en typisk bite-size pizza rulle. Kombinere alle ingredienser i din fyldet i en skål og læg en skefuld på hver wonton indpakning. En fyldning af tyrkiet, pepperoni, pizza sauce og fedt-fri mozzarella er enkle at lave. Forsegle wontons med vand og bag dem på 375 grader i 15 til 20 minutter, eller indtil de er sprøde. En servering af tre indbagt pizza wontons har omkring 142 kalorier og 2,5 gram fedt. Du kan fryse dem rå og bage dem på et senere tidspunkt, ligesom kommercielle bite-size pizza ruller.

Kål Blade Ruller

Rullende pizza fyld i en kål blade er en sund måde at få smagen af pizza ruller, uden at det er kalorie-pakket brede udvendige. Bruge en stor, ung kål blade og fyld den med din favorit pizza ingredienser. Barbecue sauce, cheddar ost og hakket, kogt kylling arbejde godt. Wrap bladet omkring dit fyld og bages ved 450 grader i otte til 10 minutter, eller indtil fyldet er varmt hele. En kål blade med en grill, cheddar og kylling udfylde har omkring 197 kalorier og 6 gram fedt.

Mini Pizzaer

Hvis du springer olie og fuldfed ost og holde dine små portioner, en mini-pizza gør en sund stand-in for pizza ruller. Brug multigrain dejen for at gøre skorpen og tilføj toppings. Pizza sauce, fedt-fri mozzarella ost og tyrkiet pepperoni arbejde godt. Gør skorpen ikke større end din hånd og holde med blot en mini-pizza. Bage mini pizza på 500 grader til seks til otte minutter, eller indtil kanten begynder at brune. En enkelt mini pizza vil give omkring 188 kalorier og 8 gram fedt.

Pizza Pita

En lille, hele hvede pita subs i for dejagtig ydre af pizza ruller med færre kalorier og fedt. Kram en lille pita med din yndlings pizza rulle fyld og bages den ved 350 grader i 10 til 12 minutter, eller indtil de er sprøde. Pizza sauce, reduceret-fedt pølse, lavt fedtindhold, mozzarella og svampe lave en enkel, sund fylde. En pizza pita har omkring 208 kalorier og 7 gram fedt. For at reducere kalorier i de pizza-pita, springe osten.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære