Sund Kost >> Kost

Sunde Alternativer til Bagels & flødeost

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

At spise et stort havre-bran bagel og 4 spsk fuldfed flødeost tilføjer 532 kalorier og 21 gram fedt på dagen. At mængden af kalorier og fedt i en enkelt del ikke er ideel til din talje. Trim tjener ned til halvdelen af en stor oat-bran bagel og 1 spiseskefuld fedt-fri creme ost for bare 186 kalorier og 1 gram fedt. Hvis du hellere vil undgå bagels og flødeost helt -- og dette er smart, hvis de er en binge-udløsende mad til dig-prøv en sund alternativ i stedet.

Hytteost på Toast

En skefuld af 1-procent hytteost er en tangy smag og gør et passende stand-in for flødeost. Blanding vil det udjævne de ostemassen, hvis du finder dem uappetitligt. 2 spsk servering er kun 20 kalorier og 0,3 gram fedt med næsten 4 gram appetit-tilfredsstillende protein. Sprede ost på en skive ristet multigrain brød, som kun 70 kalorier og 1 gram fedt i en almindelig skive. De hytteost forbedrer den tørre konsistens, som ristet brød ofte har, og gør smør unødvendige.

Tortillas med Avocado

Hvis breadiness af bagels er, hvad du nyder, en tortilla gør et fint stå-i; en lille majs tortilla har netop 52 kalorier og 0,6 gram fedt. Tilføjelse smadret avocado giver cremethed af flødeost til 22 kalorier og 2 gram hjerte-sunde fedtstoffer per spiseskefuld. Mens denne kombination smager især forskellige fra bagels og fløde, ost, det giver en tilsvarende saftig tekstur og kan hjælpe med at dræbe cravings for den virkelige ting. Tilføj et strejf af salsa og varm tortilla på en tør stegepande til at forbedre disse traditionelle Mexicanske råvarer.

Pita med Yoghurt

En kvalitet pita er blød, lækker og lidt større end en bagel, som kan gøre det mere tilfredsstillende. En lille, hele hvede pita har kun 74 kalorier og 0,75 gram fedt med 2 gram kostfibre. Almindeligt, fedt-fri yoghurt tilføjer tanginess for 18 kalorier, 0.2 gram fedt og 2 gram protein per 2-spsk servering. For tykkere yoghurt, ske det ind i ostelærred og lad det dryppe af over skålen -- den valle, der drypper ud, så en fløde-ost-som yoghurt i kluden. Eller vælg tykt i græsk stil og yoghurt.

Pisket Tofu på Kiks

Blød tofu pisk til en luftig konsistens i en blender eller food-processor. Den har en mild smag, og kun 15 kalorier og 0,75 gram fedt i en ounce. De piskede tekstur ligner piskede fløde, ost og perfekt til spredning på kiks. De kiks give et stykket minder om en ristet mini bagel, en servering af tre rugkiks har 84 kalorier, 0.2 gram fedt og næsten 6 gram fiber. For tyk piskes tofu, kan du fjerne nogle af fugt, før pureeing af indpakning blok i papirservietter, og sætte tunge genstande på toppen. Top med et strejf af salt og et drys peber eller dine foretrukne friske urter.

Smag

Du kan blande en hvilken som helst smøreost erstatte med bær, kanel, kakao pulver, honning og andre sunde ingredienser til at efterligne andre sorter af flødeost. For eksempel, purerede avocado med banan og kakao pulver smager ligner mørk chokolade. Drænet yoghurt rørt med smadret blåbær har en syrlige sødme.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære