Sund Kost >> Kost

Sundt Alternativ til Brød, Sandwich

Skrevet af Perry Miller; Opdateret 12 December 2018

Når de fleste mennesker tænker af sandwich, de tror, at visse typer af fyld mellem to skiver brød. Og selv om den traditionelle definition matcher denne tanke, der er andre breadless måder at lave en velsmagende og sund – sandwich. Dermed kan reducere kalorier og kulhydrater, som kan have fordele så som vægttab og en reduceret risiko for nogle sygdomme.

Hvorfor Erstatte Brød?

Folk vælger brød alternativer for en lang række årsager, hvoraf nogle kan være relateret til kosten restriktioner eller sundhedsmæssige betænkeligheder. Brød indeholder en masse kalorier og kulhydrater, og derfor er en kost, nej-nej, for nogle. Hvis du er på en lav-carb diæt, vil du nødt til at finde et brød erstatning. Mennesker kan have brug for at erstatte brød på grund af cøliaki, en tilstand, hvor kroppens immunforsvar negativt reagerer på gluten i melet bruges til at lave sandwich brød.

Pita Brød

Pita brød, men stadig en form for brød, er et glimrende alternativ til de traditionelle sandwich brød, så længe du vælger den hele hvede række. Sandt, pitabrød indeholder stadig kulhydrater, men det har en lomme form, som er ideel til stopning med grøntsager og magert kød. Prøv en græsk version med god-for-dig hummus, fetaost og snittede agurker. Tilføje nogle hakkede tomater og sorte oliven for ekstra smag. For en Mexicansk twist, ting pita med høj-protein sorte bønner, sauce og avocado, som er fyldt med hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. Ved hjælp af en pita er en bekvem måde at indlæse, da mange af disse nærende ingredienser som muligt i din sandwich.

Wrap Det Op

Hel hvede tortillas er et andet alternativ til sandwich brød. Ligesom andre fiberindhold, hele hvede tortillas indeholder også næringsstoffer som fiber-og B-vitaminer. Tjek ingredienslisten til at sørge for, tortillas omfatter ikke beriget mel – er det nødvendigt at sige, hele hvede mel, som har større ernæring end raffineret mel. Tortillas er velsmagende og alsidig, og du kan pakke op med alt fra low-fat frokost kød til friske grøntsager og æg i dem. Efter noget lidt anderledes, skal du rulle op en arugula, roer og roastbeef wrap. Der er kun 275 kalorier i halvdelen af wrap, som er en tjener, og det har også 17 gram protein. For at gøre det, skal du oprette en sauce med lite mayonnaise, fedtfri creme fraiche, peberrod, Dijon sennep og et strejf af sukker og peber. Sprede det på tortilla, layer skiver roastbeef, klar til at spise, roer og arugula, og så afslutte det.

Salat i Stedet for Brød

Valg af salat i stedet for brød er en fremragende måde at få en sund dosis af næringsstoffer som kalium og folat. Ifølge USDA, er blot en af de yderste blade i hovedet af grønne blade salat indeholder 47 milligram af kalium og 3 milligram magnesium. Bedst af alt, det ene blad har kun 4 kalorier. Du kan bruge salat blade til at skabe en sandwich eller en wrap med fødevarer såsom deli kød, ost og andre friske grøntsager. Hummus, der giver et godt spredt, er en rig kilde til protein. Wrap i en Romaine blade, roastbeef med artiskok hjerter, squash og kikærter. Top med frisk basilikum, citronsaft, olivenolie og en smule salt og peber. Et wrap er kun 70 kalorier og næsten 6 gram protein.

Om Forfatteren

Perry Miller er uddannet fra Missouri State University i 2005 med en bachelor-grad i journalistik og ernæring sciences. Hun dækker sundhed, fitness og ernæring til forskellige print og online publikationer.

ADVERT

Mest populære