Sund Kost >> Ernæring

Sund Mandel Smør Smoothies

Mandel smør er ikke bare til spredning på sandwich eller frugt skiver. Det gør også et sundt supplement til din morgen smoothies, hvilket giver en mere cremet konsistens, tykkere konsistens, og nuttier smag. Mandel smør giver en ideel erstatning for jordnøddesmør for dem, der er allergiske over for det. Du må ikke spise mandler eller mandel smør, hvis du er allergisk over for mandler, og ind med en kvalificeret sundheds-udbyder for at få flere oplysninger om fødevareallergi, som du måtte have. Brug økologiske ingredienser i dine smoothies, når du kan. Tilføj knust is til en koldere drikke, og bland dine smoothies i en blender eller food-processor.

Chokolade eller Carob

Mandel smør kombinerer suverænt godt med pulveriseret kakao, kakao eller carob. For at tilføje en sød tip til din smoothie, omfatter et par datoer eller en lille mængde af honning blandingen. For den flydende del af den drink, kan du bruge kokosmælk, mandel mælk eller vand. Omfatter ris eller whey protein pulver, hvis du ønsker at øge smoothie ' s indhold af protein. Tilføjelse af vanilje og mandel aroma plus sesamfrø vil afrunde denne smoothie.

Bær

Friske eller frosne jordbær eller blåbær, eller begge, skal du tilføje en forfriskende og naturligt sød touch til mandel smør i en smoothie. Du kan medtage andre frugter og bær, for, som brombær, hindbær eller udstenede kirsebær. Denne blanding, der kombinerer godt med almindelig yoghurt eller æblejuice. For at tilføje en lille kokos smag og styrke det sunde fedt indholdet af denne drik, omfatter nogle af økologisk uraffineret kokosolie til mix.

Banan

Mange mennesker elsker at tilføje banan skiver til nøddesmør sandwich, og du kan opnå en lignende smag effekt ved at kombinere mandel smør med banan skiver i en smoothie. Øge protein-indhold ved at tilføje nogle protein pulver, plain yoghurt eller mælk. Fordi bananer naturligvis meget sød, du behøver ikke at tilføje sødemiddel til denne smoothie.

Apple

Hvis du kan lide snacking på frisk æble-skiver sprede sig med mandel smør, vil du sandsynligvis nyde en smoothie, der indeholder apple bidder eller æblemos plus mandel smør og et strejf af kanel eller muskatnød. Hak æbler, lige før du tilføjer dem til smoothie, så de ikke bliver brune, og skær dem i stykker små nok, så din blender eller food processor vil være i stand til at purere dem jævnt i en flydende konsistens. Denne drink er især sjovt, når vejret er køligt, men det er stadig en velkommen forfriskning enhver tid af året.

Blandet Nødder

For at maksimere mandel smag endnu mere i din sunde mandel smør smoothie, tilføje en kombination af andre nødder eller møtrik butters, som du nyder. Mulighederne omfatter pekannødder, valnødder, jordnødder og cashewnødder. Yoghurt eller kokosmælk plus kokosolie tilføje både smag og næringsstoffer til denne dejligt cremet milkshake.

Om Forfatteren

Judy Wilson har du skriver og redigerer ekspertise inden for sundhed, teknologi, kæledyr, virksomhed og rejser. Hun har bidraget til USAToday.com, SFGate.com og en lang række andre publikationer. Wilson fik en Bachelor i journalistik og massekommunikation fra University of North Carolina i Chapel Hill, hvor hun afsluttede Mini-Medical School.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære