Sund Kost >> Sunde Måltider

Den Sundeste Måde at Bage Kylling i Ovnen til et Sundt Vægttab

Du kan virkelig ikke gå galt, når du indarbejde kylling -- lean, billig og let at lave mad-i et vægttab kost plan, så længe du ikke tilføje unødvendige fedtstoffer, forsømmelse vitaminer og mineraler, eller undgå alle kulhydrater. Med et par tilføjelser, sådan som næringsstof-rige grøntsager, og et par kreative bagning metoder, kan du tilfredsstille din krop ' s krav, spise magert og bage kylling uden kedsomhed.

Bryst eller Lår

"Lys eller mørk kød," "knogle-eller udbenet" og "bryst eller lår" -- ligegyldig fjerkræ udsagn, -- medmindre du spiser magert, i hvilket tilfælde du begrænse dit svar til "udbenet skinless, bryst." Udbenet-uden skind bryst har kun 5 gram fedt og 43.4 gram protein per kop, men deres smag, mangler karakter. Kylling lår, på den anden side, har en lille 13.7 gram fedt og 35 gram protein per kop, ikke så meget protein som bryster, men de ekstra fedt, der gør dem mere spiselig. Uanset om du går med en rigere, mere flavorful låret, eller slankere, pålidelig standby, uden skind bryst, du kan tilberede både i ovn ved hjælp af de samme teknikker.

Braisering for Fugtig

Kylling tørrer hurtigt ud under tilberedningen; det er ikke nok fedt til at smøre det protein, fibre, og du skal koge det helt igennem for sikkerhed. Braisering gør op for nogle af de tab af fugt. Brug en smagfuld væske til braisering, såsom kylling materiel, og tilsæt hakkede grøntsager for at øge den ernæringsmæssige værdi af skålen. En kop kylling aktien er kun for 38,4 kalorier, men dens fyldig smag giver indtryk af en mere omfattende væsken. Brug nok lager til at dække kyllingen halvvejs, og bage det i en overdækket skål i 300 grader Fahrenheit, indtil det når frem til 165 grader F interne temperatur, eller cirka 25 minutter.

Ovn Stegning for Sprødhed

Når du spiser magert, du sjældent får at fordybe sig i stegt kylling, medmindre du optage en lejlighedsvis "snyde" dag. Selvom du ikke kan oprette true stegt kylling i alle de Sydlige herlighed med et skinless kyllingebryst, kan du opnå en gylden-brun belægning med ovn stegning. Ovn stegning kræver en ringe mængde af madlavning spray -- lige nok til at coate ovn fad og top af kylling -- sammen med fat-gratis kærnemælk og mel. Dip kylling i kærnemælk og pels det i mel, gentag, og derefter bage kylling på 400 grader F for 15 minutter, eller indtil den når frem til 165 grader F.

Ovn Ristning for Enkelhed

Ovn stegning kræver ingen fedt, kun en lille prep arbejde og blot et par minutter. Du har flere muligheder for at indarbejde næringsstof-rige grøntsager ind i dit måltid, når du ovn stege, fordi de laver på omtrent samme sats, når hakkede korrekt. Terningerne grøntsager i 3/4 - 1 1/2-inch stykker -- skære stivelsesholdige grøntsager i mindre stykker og fiberholdige grøntsager i større stykker -- og læg dem i fadet med kylling. Dæk fadet med folie og bages indtil kylling fylder 165 grader F.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

Foto Credits

  • Eising/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære