Sund Kost >> Kost

Hvad Er den Sundeste Topping på Frossen Yoghurt?

Frossen yoghurt er et sundt alternativ til is, fordi det er mindre fedt og kalorier. Men for at fortsætte med at høste de sundhedsmæssige fordele af frozen yoghurt, du skal holde sig til sunde toppings. Mens definitionen af "sundeste" topping varierer ifølge ernæringsekspert, eksperter er enige om, at der er tre generelle kategorier af pynt er de bedste valg.

Frisk Frugt

Friske frugter, såsom skiveskårne jordbær, ananas, blåbær, brombær, kirsebær, kokos og bananer er alle gode valg til top frossen yoghurt. Disse indstillinger er lav i kalorier og er fyldt med ekstra næringsstoffer, og nogle levere fiber og sygdom-bekæmpelse af fytokemikalier. Servering størrelse afhænger af den enkelte frugt, men de fleste sorter varierer mellem 1 spiseskefuld og 1/4 kop af frugt per portion. Yderligere, da frugterne er lav på fedt og kalorier, det går ud over de betjener størrelse er ikke et problem for de fleste mennesker. Undgå frugter, der serveres i sirup, men som sirup tilføjer sukker og kalorier.

Nødder

Nødder er et andet sundt supplement til topping frossen yoghurt. Nødder har en tendens til at være højere i fedt og mere kalorie-tætte end frugt eller andre sunde toppings, som er så dieters maj ønsker at betale mere opmærksom på den anbefalede portionsstørrelse. Men de fedtstoffer i nødder er sunde fedtstoffer og nødder er også pakket med protein, hvilket er vigtigt for at hjælpe du føler dig fuld og tilfredse. Mandler, cashewnødder og pistacienødder er det laveste indhold af fedt og kalorier, og som et resultat, de kan være den bedste satsning for dieters.

Korn

Korn er en anden sund topping for frozen yoghurt. Vælg granola for ekstra fiber og en tilfredsstillende stykket. Alternativt kan du vælge en anden sund korn, der ikke har tilføjet farver eller sukker. Undgå korn, der markedsføres til børn, eller som har klynger, fordi disse korn har normalt mere tilsat sukker. Nogle af de værste korn har mere tilsat sukker i vægt end en chocolate chip cookie.

Tips til at Gøre en Sund Frossen Yoghurt Sundae

Mens de sundeste frossen yoghurt is tilføj kun sunde toppings, såsom frugt, nødder og sunde korn, der har små mængder af din yndlings slik eller cookies er acceptabel, så længe du passe på ikke at overdrive det. Vær især forsigtig på yoghurt barer, der giver dig mulighed for at tilføje dine egne toppings, fordi det er meget nemt at tilføje for meget af en usund topping. Hvis en spiseskefuld af slik, bare ikke tilføje nok smag, kombinere en spiseskefuld af din yndlings slik med et sundere valg for at tilføje sødme og tilfredshed.

Om Forfatteren

Natalie Smith er en teknisk skriver professor med speciale i medicinsk skrivning lokalisering og mad at skrive. Hendes arbejde er blevet offentliggjort i tekniske tidsskrifter, på flere prominente madlavning og ernæring hjemmesider, samt bøger og konferencen. Smith har vundet to internationale forskning priser for hendes stipendium i interkulturel medicinsk skrivning, og har en Ph.d. i teknisk kommunikation og retorik.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære