Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er den Sundeste græsk Yoghurt?

Siden 2010, mere end 670 nye yoghurt produkter, der har gjort deres vej ind i din lokale købmand i mejerisektoren tilfælde. I 2013, græsk yoghurt var ansvarlig for 44 procent af alle yoghurt salg. Yoghurt producenter som til at hævde, at mejeriet løgnehistorie er en nødvendig del af en sund kost, men du er nødt til at være forsigtig, når du foretager dit valg. Nogle græske sorter, der er fyldt med sukker og kunstige ingredienser.

Sukker Er ikke Søde

Når du vælger en græsk yoghurt, check sukker indhold. Krydret græsk yoghurt og dem med frugt på bunden indeholde ca 26 gram sukker -- tæt på det beløb, der i en dåse sodavand. Selv om nogle af dette sukker er naturligt forekommende, omkring 14 gram er tilføjet. I stedet for krydret yoghurt, skal du vælge almindelig, nonfat sorter, der indeholder omkring 6 gram af naturligt forekommende sukker -- alle fra laktose-i en 6-ounce container. Smag på din yoghurt dig selv med nogle friske bær eller en teskefuld honning.

Være Reel

Til at lave yoghurt, behøver du kun to ingredienser: mælk og leve et aktivt kulturer, der vender mælk til yoghurt gennem en proces, der kaldes fermentering. Nogle producenter tilføje unødvendige ingredienser som kunstige sødestoffer, majs-stivelse, og hydrogenerede olier i et forsøg på at forbedre smagen. I stedet for at købe en græsk yoghurt, der indeholder tilsat kunstige ingredienser, læse ingrediens-listen og vælge en, der kun indeholder mælk og leve et aktivt kulturer.

Ikke Rode med Fedt

Som almindelig yoghurt, græsk yoghurt kommer i nonfat, lavt fedtindhold og fuldfed sorter. De fuldfede versioner kan indeholde 16 g mættet fedt-cirka 80 procent af din samlede indhold af mættet fedt anbefaling, hvis du er på en standard 2,000 kalorie diæt. Opt for lavt fedtindhold eller fedtfrie versioner i stedet, som indeholder væsentligt mindre mættet fedt. Tilføj din egen sunde fedtstoffer ved blanding i et par valnødder eller en hvirvel af mandel smør.

Ring på Calcium

De fleste græske yoghurt er belastet til at fjerne de fleste af de flydende valle. Dette gør ikke kun yoghurt tykkere, men det reducerer nogle af yoghurt ' s indhold af kalk. Check etiketter og vælge en græsk yoghurt, der byder på mindst 20 procent af dit daglige calcium anbefaling. Op calcium indholdet endnu mere ved at tilføje i nogle mandler eller frø.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære