Sund Kost >> Kost

Sundeste Desserter på Dairy Queen

Skrevet af Alicia Bodine; Opdateret: 06 December, 2018

Dairy Queen er kendt for sin lækre søde sager, og hvis du ikke har venner, der forsøger at trække dig der, du kan have en lille en tigger fra bagsædet at stoppe for en milkshake på vej hjem. Mens det er godt at give den gas i ny og næ, som du ikke ønsker at falde alt for langt væk i din sunde kost plan. Heldigvis, Dairy Queen har et par desserter, der ikke har for meget fedt eller sukker i dem, der lader dig have en del af skylden-gratis sjove sammen med alle andre.

Små Orange Julius

Hvis du elsker smagen af en Orange Julius, du vil elske, at en lille kop er kun 200 kalorier. Den traditionelle version har 50 gram kulhydrater, 48 gram sukker og 35 mg natrium. Hvis du ønsker at udforske en anden smag, prøv den lille jordbær version på 220 kalorier, den lille mango-ananas Julius på 240 kalorier eller de små bær-granatæble tilbud på 250 kalorier. Husk at del kontrol er nøglen; upping din lille til, at et medie vil få dig 60 kalorier, og gå til et stort vil tilføje 200.

Lille Vanille Kegle

Lille vanille kegler altid ramte plet, hvilket er hvorfor det er en god ting, at de er blandt de sundere valg på Dairy Queen. Bare en lille vanille kegle 230 kalorier med 37 gram kulhydrater, 26 gram sukker og 95 mg natrium. Du kan vælge en chokolade kegle i stedet, som tilføjer kun 10 kalorier, eller gøre din portionsstørrelse endnu mindre ved bestilling af børnene vanille kegle på 170 kalorier.

Lille Mango Lys Ananas Smoothie

Smoothie-elskere vil sætte pris på, at de små mango lys ananas smoothie er blot 170 kalorier. Det er pakket fuld af smag, men holder kulhydrater på 43 gram sukker på 41 gram og natrium ved bare 15 mg. Hvis du hellere vil vælge en anden smag, orange, bær, jordbær-banan, solskin orange og almindelig jordbær lys smoothies er også alle 170 kalorier hver.

Små Jordbær Sundae

Is er en glimrende erstatning for personer, der elsker is, men ikke kan lide de kegler de er tjent på. En lille jordbær sundae på Dairy Queen har 230 kalorier med 37 gram kulhydrater og 31 gram sukker. Denne behandling har 90 gram natrium, dog, så hvis du har nogen sundhedsmæssige problemer, der kræver dig til at se dit saltindtag, du ønsker måske at gå med en af de andre valg. Hvis jordbær ikke er din favorit smag, den lille ananas sundae er 230 kalorier og den lille berry sundae er 240.

Lille Misty Sjap

Dairy Queen ' s Misty Sjap er iskold og perfekt til indtagelse af på en varm sommer dag. Den populære drik kommer i følgende fem smag: kirsebær, citron-lime, grape, jordbær-kiwi og blå hindbær. Så længe du bestiller en lille, vil du holde det samlede kalorieindhold tælle på 200. Mens der er 50 gram sukker, 50 gram kulhydrater og 35 mg natrium, der er ikke noget fedt kalorier.

Om Forfatteren

Alicia Bodine er en New Jersey-baserede forfatter med speciale i sundhed og ernæring. Med mere end 13 års erfaring, hendes arbejde har optrådt på steder som Livestrong og eHow Food & Drink. Hun har også fungeret som Sunde Fødevarer, redaktør på BellaOnline.

ADVERT

Mest populære