Sund Kost >> Kost

Det sundeste Valg for Dåse Suppe

Bouillon-baserede supper er lavt energiindhold og kan hjælpe med at fylde dig op med færre kalorier, så de er en fantastisk måde at starte dit måltid. Mens hjemmelavet suppe er sundere end dåse suppe, ikke alle har tid eller lyst til at lave hjemmelavet suppe, især da dåse suppe er så praktisk. Dog, nogle dåse supper er sundere end andre.

Natrium Indhold

Dåse supper er ofte høj i natrium, så se efter lav-natrium-versioner af dine favorit dåse suppe. Den sundeste supper indeholder 360 til 600 mg natrium eller mindre pr 1-cup, der tjener. 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler at begrænse den samlede daglige forbrug af natrium til 2.300 mg eller mindre, så det er mellem 16 og 26 procent af den daglige værdi for natrium.

Fedtindholdet

Hver 1-cup servering af suppe, bør ikke have mere end 3 gram fedt, der er omkring 5 procent af DV for fedt. Mange creme supper vil have mere fedt end dette, hvilket er hvorfor bouillon-baserede supper anbefales over fløde suppe. Men nogle fedtfattige versioner af fløde supper kan opfylde denne retningslinje.

Fiber Indhold

Din suppe vil være mere fylde, hvis det indeholder fiber, og både vand og fibre er komponenter, der er lavere energitæthed af fødevarer, hvilket gør dem bedre muligheder for folk, der ser, hvad de spiser. Supper med bønner tendens til at være den højeste i fiber, og er den sundeste supper indeholde mindst 5 gram kostfibre pr 1-cup servering, eller 25 procent af DV til fiber.

Overvejelser

Du kan gøre dåse supper endnu sundere ved at tilføje dine egne grøntsager og bønner. Dette vil hjælpe dig med at opfylde din anbefalede indtag af 2 til 3 kopper af grøntsager pr dag og øge mængden af fibre og vigtige vitaminer og mineraler i din mad. Skal suppen være ment som en hovedret, vælg en med noget protein i form af bønner, kylling eller kød. Hvis du konstaterer lav-natrium versioner af dåse suppe lidt smagløst, tilføj dine foretrukne krydderier for at øge smag uden at øge natrium.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære