Sund Kost >> Sunde Måltider

Sundhedsmæssige Problemer Fra Rå Æg

Folk nogle gange bruge rå æg når at lave hjemmelavet is, mayonnaise, Cæsar salat dressing, hollandaise sauce, eggnog og marengs. Dog, det er ikke rigtig sikker, som at spise råt eller utilstrækkeligt æg kan forårsage en fødevarebårne sygdom kaldes Salmonella. Der er alternativer, der giver dig mulighed for sikkert at gøre disse retter uden i væsentlig grad at ændre smag.

Salmonella

De bakterier, Salmonella, som er fundet både i og uden skaller af æg. Opbevaring af æg nedkølet indtil du er klar til at forberede dem og tilberede dem ordentligt begrænser vækst af disse bakterier, som i store mængder kan forårsage madforgiftning, især i dem, der har svækket immunforsvar. Symptomer af Salmonella forgiftning omfatter kramper, diarré og feber. De begynder normalt mellem 12 og 72 timer efter indtagelse af inficerede æg og kan vare op til en uge.

Mennesker, der er Mest udsatte

Mens alle kan få Salmonella fra indtagelse af rå æg, spædbørn, gravide, ældre og mennesker med et svagt immunforsvar er mere tilbøjelige til at lide af dette fødevarebårne sygdom og til at opleve potentielt livstruende versioner af det. Disse personer kan have brug for antibiotika eller hospitalsindlæggelse som følge af alvorlig diarré Salmonella kan forårsage.

Begrænsning Af Risiko

Kog æggene, til en indre temperatur på 160 grader Fahrenheit, eller indtil både den hvide og den æggeblommer er solid. Til retter, hvor æggene skal være i flydende form, brug pasteuriseret æg, som er blevet behandlet for at begrænse mængden af salmonella eller andre bakterier der er til stede i æg. Disse kommer i flydende form eller som stadig er i skaller. En anden mulighed er at koge æg langsomt til en temperatur på 160 grader i en væske fra den opskrift, du gør, og derefter køle væske inden brug.

Overvejelser

Kogte æg kan også forårsage Salmonella, hvis du ikke opbevares i køleskab dem ordentligt, inden for to timers madlavning dem. Der er stadig en risiko for, fra pasteuriseret rå æg, omend mindre end rå æg, der ikke er blevet pasteuriseret. Dem, der er i højere risiko for Salmonella skal du kun spiser kogte æg.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære