Sund Kost >> Kost

Sundhedsmæssige Fordele af Vand Kastanjer

Skrevet af August McLaughlin; Opdateret November 28, 2018

Vand kastanjer er forfriskende, sprøde grøntsager, der almindeligvis findes i Asiatiske retter. Mens de er ingen erstatning for at spise en bred vifte af farverige frugter og grøntsager, de kan tilføje ernæringsmæssige fordele til dine måltider og endda snacks. Hvis du kan finde dem, frisk vand kastanjer er kendt for at have en sødere, nuttier og mere syrlig smag, som nogle sammenligner til en krydsning mellem en kokosnød og et æble. Hvis ikke, gå til dåse eller frosne vand kastanjer, som er tilgængelig på de fleste dagligvarebutikker.

Tip

Tilsæt vand kastanjer til dine foretrukne retter, såsom friske veggie salater og stir-fries, eller brug dem som sunde "chips" til dunk i din favorit dip.

Digestive Sundhed Fordele

En halv kop servering af vand kastanjer indeholder 2 gram fibre, som er næsten 10 procent af den mindste anbefalede daglige indtag af fiber for kvinder over 50 år. For andre voksne, som har behov for tættere til 25 til 38 gram fibre om dagen, vand kastanjer kan være forbundet med andre fiber-rige fødevarer, såsom mørke bladgrøntsager, eller i en rør-yngel for en høj-fiber entree. Vand kastanjer er også, som navnet antyder, er rig på vand. Mængden af væsker, som vi tager i det daglige er et andet vigtigt aspekt af fordøjelsessystemet sundhed og kan hjælpe med at forebygge og behandle forstoppelse.

Et Sundt Alternativ til Tættere Fødevarer

Nogle gange alt hvad du ønsker, er noget sprødt med din guacamole eller andre favorit dip. Fælles sprøde fødevarer såsom tortilla chips og chips har en tendens til at indeholde en masse flere kalorier, natrium og usunde fedt i forhold til vand kastanjer. Så, hvis du søger en lettere mulighed, kan du overveje at bruge vand kastanjer i stedet. Afhængig af mærke, en portion tortilla chips kan indeholde 140 kalorier og 1,5 gram mættet fedt. En halv kop servering af vand kastanjer giver kun 40 kalorier og indeholder ikke noget fedt.

En Gluten-Fri Alternativ

Hvis du har en gluten intolerance på grund af en tilstand, såsom cøliaki, du måske ønsker at overveje at bage med vand chestnut mel. Den er lavet af vand kastanjer, der blev kogt, pillet, tørret og derefter malet til en mel. Det er typisk brugt som fortykkelsesmiddel i Asiatiske opskrifter, men nogle mennesker kan bage med det, også. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Food Science and Technology viste, at vandet kastanjemel kan ikke alene fungere som en gluten-fri alternativ i cookie-bagning, men kan tilføje antioxidanter til cookies, så godt. Bagning syntes at øge antioxidant aktivitet i vandet kastanjemel.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige' s Guide til Seksuel Empowerment." Hendes arbejde udgør, kan ses i Cosmopolitan, The Washington Post, DAME Blad, LIVESTRONG.com og mere. augustmclaughlin.com

ADVERT

Mest populære