Sund Kost >> Kost

De Sundhedsmæssige Fordele af Roer

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret November 27, 2018

Majroer, der er medlemmer af den korsblomstrede familie af grøntsager, sammen med broccoli, collards, grønkål og rosenkål, vokser i tempererede klimaer i hele verden. Mest dyrkes til deres hvide løg rødder, majroe blade og spirer er også spiselige og meget nærende. Roer er en værdifuld tilføjelse til dit sund kost og give en bred vifte af sundhedsmæssige fordele.

Ernæringsmæssige Indhold

En 1-cup servering af kogte, mosede majroer indeholder 51 kalorier og indeholder 76 mg calcium, 21 milligram magnesium og 407 milligram af kalium. Det samme portionsstørrelse også giver 26 mg vitamin C. En 1-cup servering af rå majroe greens giver 104 mg calcium, eller 13 procent af dit daglige behov, og 163 milligram af kalium. Majroe greens er også en god kilde til C-vitamin 33 mg per kop, vitamin A, med 6,373 Internationale Enheder, eller IUs, per cup-omkring 64 procent af dit daglige behov-og K-vitamin, med 318 IUs pr kop-omkring tre gange daglig voksen krav. Mens majroe rod betragtes som en stivelsesholdige grøntsager, den indeholder kun en tredjedel af de kalorier i en kartoffel.

Forebyggelse Af Kræft

Majroer indeholder en kategori af phytonutrients -- stoffer i vegetabilske fødevarer, der forbedrer sundheden, men er ikke afgørende for liv -- kaldet indoler. Indoler i roer kan mindske din risiko for lunge-og tarmkræft, ifølge Linus Pauling Institute. En vævskultur undersøgelse offentliggjort i Marts 2012 udgave af "International Journal of Oncology" fandt, at brassinin, en type af indol sammensatte, dræbt menneskelige kolon kræft celler. Forskerne bemærkede, at deres eksperiment var den første til at bestemme den særlige fase af kræft-celle vækst, der majroe sammensatte påvirket.

Antimikrobiel resistens og Anti-Inflammatoriske Fordele

Majroe spirer giver en høj grad af glucosinolater, svovlholdige forbindelser, som kan hjælpe med at beskytte mod visse former for kræft og give svampedræbende, antibakterielle og antiparasitære fordele. En undersøgelse offentliggjort i November 2012 udgave af "Journal of Landbrugs-og fødevarekemi" fandt, at blandt ni forskellige korsblomstrede grøntsager, majroe spirer viste den anden højeste niveauer af glucosinolater, efter gul sennep spirer. Forskere af en undersøgelse offentliggjort i August 2012-udgaven af tidsskriftet "BJU International" fandt, at glucosinolater forudsat en vis beskyttelse mod benign prostatahypertrofi, en betændelseslignende tilstand, der kan føre til kræft i prostata.

Overvejelser

Majroer og alle medlemmer af kål familien indeholder et stof, der kan blande sig med skjoldbruskkirtlen, hvilket medfører lav skjoldbruskkirtel funktion, eller hypothyroidism. Overdreven indtagelse af glucosinolater i roer resulterer i produktionen af et stof kaldet goitrin, som hæmmer skjoldbruskkirtlen hormon produktion. Høje niveauer af indol glucosinolater fraspalte stoffer, der kan konkurrere med jod for absorption. Hvis du har en hypothyroide tilstand, skal du tale med din læge om at inddrage roer i din kost.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære