Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Te Med Ingefær, Kanel Og Anis?

Te krydret med ingefær, kanel og anis, der ofte omtales som chai te, opstod i Indien, så længe 5.000 år siden som en del af den traditionelle ayurvediske medicin system, i henhold til Pacific College of Oriental Medicine. Chai te tilbyder en lang række potentielle fordele bidraget med sort, oolong eller grøn te, og hver af dets bestanddele krydderier.

Hjerte Sundhed

Te, om den fermenteret form, såsom sort eller oolong eller strimlet grøn form, forsyninger antioxidanter, der giver mange potentielle sundhedsmæssige fordele. Det er især nyttigt for kolesterol-sænkende og hjerte-styrke. Flavonoid antioxidanter i grøn og sort te kan forebygge åreforkalkning, eller åreforkalkning. Disse stoffer kan også øge niveauet af nitrogenoxid, som fremmer afslapning af blodkar og nedsat blodtryk, ifølge en gennemgang af tidligere publicerede forskning, der udkom i December 2010 udgaven af tidsskriftet "Molekylære Aspekter af Medicin." Andre potentielle fordele af te omfatter nedsat betændelse, faldt blodets evne til at størkne og lavere risiko for Type 2-diabetes, siger forskere-som alle bidrager til hjerte-kar-sundhed.

Hjerne og Nervesystem

Ingefær bidrager en lang række fordele til chai te, i kraft af sin aktive bestanddele -- gingerol og shogaol er nyttige for at mindske kvalme i forbindelse med køresyge og hjælpe med at forbedre fordøjelsen, ifølge University of Maryland Medical Center. Ingefær er også et kraftfuldt naturligt anti-inflammatorisk stof, der kan hjælpe med at beskytte hjernen og nerve celler, ifølge en vævskultur undersøgelse offentliggjort i November 2011 udgaven af tidsskriftet "Food and Chemical Toxicology." I den undersøgelse, shogaol var vist at øge aktiviteten af visse immun-styrke protein og reducere betændelse i hjernen, virkninger, der kan oversætte til reduceret virkningerne af aldring på hjernen.

Blodsukker Management

Kanel kan give fordele for håndtering af blod-sukker niveauer, med omkring 3 gram per dag sænke blodsukkeret ved så meget som 10 procent, ifølge University of Central Arkansas. En undersøgelse offentliggjort i December 2012 i tidsskriftet "Mad Kemi" fandt, at kanel ekstrakt faldt fasting blod sukker niveauer, dels ved at undertrykke et gen, der styrer glukose produktion i leveren. Forskerne konkluderede, at kanel tilbyder blodsukker-sænkning og insulin-lignende fordele, der kan være nyttige i håndteringen af Type 2-diabetes.

Respiratorisk Sundhed

Anis æterisk olie kan hjælpe med at løsne slim og fremskynde helbredelse i bronkiale infektioner, og dens muskel-afslappende effekter, der gør, at det er nyttigt til at lindre hoste, ifølge CoxHealth. I fordøjelsessystemet, anis afslapper musklerne, som linje tarmkanalen og hjælper med at lindre forstoppelse. En undersøgelse offentliggjort i April 2010-udgaven af tidsskriftet "BMC Komplementær og Alternativ Medicin", fandt, at en kommerciel urte-præparat, der indeholder anis, forudsat en sikker , naturlig middel mod forstoppelse.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære