Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Ris, Mælk, hvis Laktose Intolerant?

Laktose intolerance, som er en kronisk tilstand, der påvirker visse befolkningsgrupper, herunder ældre voksne, Afrikanske Amerikanere og Asiater, mere end andre folk, kan ikke være ændret, men det kan styres. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse på National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme anbefaler, at mennesker med laktose intolerance erstatning høj laktose, fødevarer og drikkevarer, såsom mejeriprodukter, mælk, laktose-fri produkter, såsom ris mælk. Hvis du læser etiketterne, ris mælk kan give dig de fleste af de næringsstoffer, som i mejeriprodukter mælk med en tilsvarende mængde kalorier og fedt.

Fedt, Kalorier og Kolesterol

En 8-ounce servering af ris mælk indeholder ca 120 kalorier og 2 gram fedt, mens den samme mængde sødmælk har 160 kalorier og 9 gram fedt. Selv om skummetmælk indeholder ikke fedt og 91 kalorier per portion, og det har også 5 mg kolesterol, hvilket, i overflod, kan forårsage hærdning af arterierne, at sætte dig i risiko for hjertesygdomme, hjerteanfald eller slagtilfælde. Hvis du er laktose intolerant, en kop ris mælk, med kun 1 mg kolesterol pr servering, kan være en hjerte-sund drik valg.

Calcium-Indhold

United States Department of Agriculture anbefaler, at du får 800 mg calcium om dagen, ofte en vanskelig opgave for mennesker med laktoseintolerans. I henhold til Seattle, King County Public Health publikation, "Ernæringsmæssige Indhold: Ris, Mælk, Soja og Mælk," nogle mærker af ris mælk giver den samme mængde calcium som dairy milk, som har 276 mg / 8-ounce servering, mens andre kun give dig halvt så meget. Læs etiketter til at finde en calcium-rige mærke af ris mælk.

D-Vitamin Indhold

Sørg for, at din ris mælk er beriget med D-vitamin, som hjælper kroppen med at optage calcium, det tager i, eller tage et kosttilskud, der indeholder a-vitamin. Mange ris mælk producenter berige deres produkter med D-vitamin, der giver dig 25 til 30 procent af 10 mikrogram D-vitamin Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board anbefaler, at du få hver dag. Mejeri mælk producenter generelt tilføje den samme mængde D-vitamin, så laktose intolerante mennesker kan drage fordel af at gøre sikker på, at det er i deres modermælkserstatning.

Protein Indhold

Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, at 10 til 35 procent af dine kalorier kommer fra protein. At tage hensyn til dit aktivitetsniveau, CDC anslår, at kvinder skal ca 46 gram protein dagligt, og mænd har brug for 56. De fleste mærker af ris mælk indeholder omkring 1 gram protein per portion. Ifølge Seattle, King County Public Health, dette er en ottendedel mængden af protein i sødmælk, men hvis du tilføjer et scoop protein pulver til det, kan du gøre det sammenlignes med mejeriprodukter mælk. Brug ikke valle protein, som det er et mejeri produkt.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

  • mælk briller i træk, hvid baggrund billede af Elena fra Moiseeva Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære