Sund Kost >> Sunde Måltider

Sundhedsmæssige Fordele af Pink havsalt

Pink sea salt er også kendt som Himalaya sea salt og er forbundet med en række helbredsmæssige fordele på grund af dens høje indhold af mineraler. En sart nuance af rosa, pink havsalt kan sælges som granulat, klumper eller blokke og kan bruges i stedet for bordsalt. I modsætning til tabel salt, pink havsalt indeholder ikke tilsætningsstoffer.

Fordele af Natrium

Pink sea salt er en god kilde af natrium, et vigtigt mineral. Din krop bruger natrium for en række processer, herunder styring af dit blodtryk niveauer, hjælpe med nerve transmissioner, at hjælpe med grundlæggende hjerte funktion og styre din muskel bevægelse. I henhold til Colorado State University, daglig øvre grænse for natrium er 2,300 mg for voksne, og 1.500 mg for dem med en historie af hjerte-kar-sygdom, der er 51 år eller ældre, eller dem, der er African American.

Mineral Indhold

Indeholder 84 mineraler, pink havsalt er rigt på natrium, jern, kalcium, magnesium og kalium. Pink havsalt indeholder også små mængder af kobber, jod, zink og selen. Uanset hvilken form du bruger pink havsalt i -- som en stor madlavning blok, i større, grove kornprodukter eller i fin granulat-din krop vil med fordel bruge denne mineralrige salt.

Pink havsalt som Detoxifier

Pink sea salt kan bruges som en detoxifier. At bruge det i en saltlage vil afgifte din krop ved hjælp af osmose. For at opnå optimale resultater, holde dit badekar temperatur omkring 97 grader Fahrenheit, og brug ikke andre tilsætningsstoffer i din badevandet. Natrium i salt holder din hud fugtig, og som din krop udskiller giftstoffer i badevandet, din hud absorberer de vigtige mineraler af havsalt.

Se Dine Natrium Indtag

Til trods for de mange mineraler og deres tilknyttede sundhedsmæssige fordele, pink sea salt er stadig meget høj i natrium. I henhold til Colorado State University Extension, de fleste af Amerikanske voksne overconsume natrium, primært gennem tilsat salt. Høj natrium indtag kan føre til forhøjet blodtryk, væskeophobning og kongestiv hjerteinsufficiens. For at undgå at bruge for meget natrium, begrænse dit indtag af den anbefalede daglige mængde eller mindre. Hvis du er i tvivl, konsultere en læge for at bestemme din ideelle natrium indtag per dag.

Om Forfatteren

Marie Dannie har været en professionel journalist siden 1991, med speciale i ernæring og sundhed emner. Hun har skrevet til "kvindens Egen", "Daily Mail", "Daily Mirror" og "Telegraph." Hun er en registreret diætist og har en Bachelor of Science grad med udmærkelse i food science fra University of Nottingham.

Foto Credits

  • DET Lager/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære