Sund Kost >> Kost

De Sundhedsmæssige Fordele af Guava Leaf Te

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 09 December, 2018

De unge blade af guava anlæg anvendes i traditionel medicin i de tropiske lande. Disse blade indeholder en række gavnlige stoffer, herunder antioxidanter som vitamin C og flavonoider såsom quercetin. At drikke en te lavet af iblødsætning guava blade i varmt vand kan være gavnlig i behandling af diarré, sænke kolesterol og forebygge diabetes.

Diarré

Guava leaf te kan hjælpe med til at hæmme en række af diaré-forårsager bakterier. Mennesker med diarré, der drikker denne type af te kan opleve færre afføring, færre mavesmerter, mindre våde afføring og en hurtigere genopretning, i henhold til Drugs.com. En undersøgelse offentliggjort i "Revista gøre Instituto de Medicina Tropical de São Paulo" i 2008 fandt, at guava-blade ekstrakter hæmmede væksten af Staphylococcus aureus bakterier, der er en fælles årsag til diarré.

Højt Kolesteroltal

Drikke guava leaf te kan medføre positive ændringer i dit kolesterol og triglycerid-niveauer. Undersøgelsens deltagere, der drak guava leaf te havde lavere total kolesterol, low-density lipoprotein niveau og triglycerider efter otte uger, om de var eller ikke var, som modtager medicinsk behandling for at sænke deres kolesteroltal, ifølge en artikel offentliggjort i "Nutrition & Metabolism" i februar 2010. Deres niveauer af gavnlige high-density lipoprotein, der ikke var påvirket. Andre forsøg har vist de samme fordele, med undersøgelse længder, lige fra fire uger til 12 uger og doser spænder fra 0,4 til 1 kg om dagen, i henhold til Drugs.com.

Diabetes

Japan har godkendt guava leaf te som en af de Fødevarer, der er Specificeret for Sundhed Bruger til at hjælpe med forebyggelse og behandling af diabetes. Stoffer i te kan hæmme optagelsen af to slags sukker, maltose og saccharose, hjælpe med at kontrollere blodsukkeret efter måltider. Artiklen, der er offentliggjort i "Nutrition & Metabolism", der er beskrevet i to undersøgelser, der viser denne effekt. Den første undersøgelse viste, at de kortsigtede fordele, som deltagere, der drak guava leaf te efter indtagelse af hvide ris havde fald i blodsukker, der var større efter 30 minutter, 90 minutter og 120 minutter, end når den samme undersøgelse deltagerne spiste den samme mængde af hvide ris, der blev fulgt på ved at drikke varmt vand. I den anden, på længere sigt undersøgelsens deltagere med enten prædiabetes eller mild Type 2-diabetes, der drak guava leaf te med hvert måltid for 12 uger havde lavere fastende blod-sukker niveauer end før de begyndte at drikke te.

Overvejelser

Undersøgelser viser fordelene af guava leaf te stadig er foreløbige, og flere beviser, der er nødvendige for at kontrollere, at de gavnlige effekter, der er fundet af de få eksisterende undersøgelser. Men der er ingen dokumenterede bivirkninger eller interaktioner med guava leaf te. Gravide kvinder ønsker måske at undgå at drikke denne type af te, som der ikke er tilstrækkelig dokumentation om dens sikkerhed på dette tidspunkt.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære