Sund Kost >> Ernæring

De Sundhedsmæssige Fordele af Grapefrugt til Babyer

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

Når din baby er mellem 6 og 8 måneder gammel, bør du begynde at indføre nærende fast føde i hendes kost. Spædbarn korn og purerede frugter og grøntsager er de mest almindelige fødevarer for at starte din lille én med. Grapefrugt er et sundt valg, der leverer mange af de næringsstoffer dit barn har brug for vækst. Spørg altid din baby ' s børnelæge, før indførelse af nye fødevarer ind i hendes kost for at mindske risikoen for en negativ reaktion.

C-Vitamin

C-Vitamin er afgørende for dit barns udvikling. Dette vitamin spiller en vigtig rolle i dannelsen af kollagen, som er til stede i det bindevæv, der findes i dit barns hud. C-Vitamin understøtter dit barns immunforsvar og aids i sår healing så godt. Selv om der ikke anbefalet daglig dosis for C-vitamin til babyer under 1, tilstrækkelig indtagelse i denne alder er mellem 40 og 50 mg om dagen, ifølge National Institutes of Health. En 1/4-cup servering af grapefrugt forsyninger 19.78 milligram mod dette mål.

Vitamin A

Der er ingen anbefalet daglig tilførsel for A-vitamin til babyer under 1, men hendes tilstrækkelig indtagelse bør ligge mellem 400 og 500 mikrogram i døgnet, ifølge National Institutes of Health. A-Vitamin understøtter et godt syn, og gør det muligt for din baby ' s krop til at producere sunde hvide blodlegemer, som spiller en afgørende rolle i hendes immunitet. Vitamin understøtter også celledeling, som er afgørende for din lille én ' s vækst og udvikling. En 1/4-cup servering af frisk grapefrugt indeholder 26.5 mikrogram vitamin A.

Yderligere Næringsstoffer

Grapefrugt leverancer af små doser af andre vitaminer og mineraler, som dit barn har brug for en sund udvikling. En servering af frisk grapefrugt forsyninger vitamin E, en antioxidant, der beskytter cellerne. Hun får også en lille mængde af folat, som understøtter korrekte DNA-produktion. Dit barn vil også få spormængder af knogle-bygning calcium og jern, et mineral, som aids i ilt transport. Grapefrugt leverer en lille mængde af kalium, som er et mineral, der støtter dit barns nervesystem. Når din baby spiser grapefrugt, hun får også fibre, der fremmer en effektiv fordøjelse og kan bidrage til at forebygge forstoppelse.

Overvejelser

Tal altid med din baby ' s børnelæge, før du starter hende på fast føde. Hvis der er en historie af citrus allergi i din familie, hendes læge måske anbefale, at du venter lidt længere, før indførelse af grapefrugt i hendes kost. Se efter en reaktion, hvis din baby ikke spise grapefrugt. Nældefeber, diarré, mavesmerter og fussiness er almindelige symptomer på en allergisk reaktion. Puré frisk grapefrugt, hvis din baby er lige begyndt at spise fast føde. Når hun kan tage sin egen mad, hugge grapefrugt i små stykker for at mindske sin risiko for kvælning. Et drys af sukker er en almindelig metode, der serverer frisk grapefrugt, men må ikke tilsættes sukker til din baby ' s tjener. Tilsat sukker øger hendes risiko for huller og huller i tænderne.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære