Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Granuleret Tørret Hvidløg?

Skrevet af Sylvie Tremblay, Civilingeniør; Opdateret November 21, 2018

Med en skarp smag, der er lige så velkomne i custom-made bøf rubs, som det er i hjemmelavede supper og bouillon, tørret, granuleret hvidløg -- groftkværnet tørret hvidløg pulver-gør en brugbar tilføjelse til dit spisekammer. Selv om den mangler nogle af de fordele, der er forbundet med frisk hvidløg, såsom anti-bakteriel aktivitet, granuleret hvidløg stadig tilbyder en række sundhedsmæssige fordele. Brug det i din madlavning til at øge dit indtag af vigtige mineraler.

Jern

Granuleret tørret hvidløg hjælper med at øge din jern i kosten. Jern spiller en vigtig rolle i at støtte en aktiv livsstil. Det øger energiproduktionen, således at dit væv, har adgang til brændstof, de har brug for, og hjælper også i ilt transport, hvilket giver ilt væsentlige for cellestofskiftet. At få nok jern i din kost forhindrer anæmi, hvilket kan føre til træthed, åndenød, og en hurtig puls. 2 spsk servering af granuleret tørret hvidløg indeholder 1.1 milligram jern -- 14 procent af det anbefalede daglige indtag for mænd og 6% for kvinder, ifølge Institute of Medicine.

Kobber

Madlavning med granuleret tørret hvidløg også øger din kobber indtag. Hver 2-spsk servering indeholder 190 µg kobber, eller 21 procent af dit daglige kobber indtag krav, der er fastsat af Institute of Medicine. Forbruger kobber hjælper dit nervesystem til at fungere ordentligt. Det giver mulighed for produktion af neurotransmittere -- kemikalier, der relay signaler mellem hjernecellerne -- og hjælper dig med at gøre fedtsyrer er nødvendige for at gøre myelin, som er et stof, der bevarer nerve funktion. Som jern, kobber understøtter en aktiv livsstil ved at spille en rolle i energiproduktionen.

Mangan

Forbruge granuleret tørret hvidløg som en kilde til mangan. Den mangan fra din kost understøtter knogle sundhed-det aktiverer en familie af enzymer, der kaldes glycosyltransferases, at fremme en sund brusk og knogle udvikling. Mangan øger også produktionen af kollagen -- et vigtigt skridt for sårheling -- virker som en antioxidant og understøtter dit stofskifte. Hver 2-spsk servering af granuleret hvidløg indeholder 0.2 mg mangan. Dette giver 9 procent af den anbefalede daglige mangan indtag for mænd og 11% for kvinder, ifølge Institute of Medicine.

Fosfor

Granuleret tørret hvidløg fungerer også som en moderat kilde til fosfor, en af de mest udbredte mineraler i kroppen. Fosfor, der fremmer en sund nyrefunktion og giver dine celler til at gøre ATP, en kilde af energi. Det holder dine knogler og tænder sunde og hjælper dig også med at producere DNA. Forbrugende 2 spsk dansukker tørret hvidløg øger dit indtag af fosfor 80 mg, eller 11 procent af det anbefalede daglige indtag sat ved Institute of Medicine.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

ADVERT

Mest populære