Sund Kost >> Ernæring

De Sundhedsmæssige Fordele af Kråse

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: November 19, 2018

Når du køber en kalkun eller kylling, det er ofte fyldt med det, der kaldes indmad. En del af indmaden er normalt blære, kråsen, som er en del af fuglens mave. Fuglen sluger grus, som hjælper med at slibe op mad i blære, kråsen. Denne sandsten er fjernet fra blære, kråsen, før det er solgt, til mad. Selv om det måske ikke lyder appetitligt at nogle, blære, kråsen, indeholder en række vigtige næringsstoffer.

Makronæringsstoffer

En 1-cup servering af hakket, kogt kylling blære, kråsen indeholder 223 kalorier, 44 gram protein og 4 gram fedt, herunder 1 gram mættet fedt. Denne servering giver dig med 88 procent af den daglige værdi for protein, som din krop bruger til at danne nye celler, og som en kilde til energi.

Vitaminer

Kråse er en god kilde til vitaminer, med hver portion giver til 1,5 mikrogram vitamin B-12, eller 25 procent af DV; 4.5 mg niacin, eller 23 procent af DV; og 0,3 mg riboflavin, eller 18 procent af DV. Vitamin B-12 er af afgørende betydning for hjernens funktion og dannelsen af røde blod celler og DNA. Du har brug for niacin for at forbedre cirkulation, der producerer hormoner og støtte ordentlig nervesystemets funktion, og riboflavin er vigtigt antioxidant funktion, der producerer energi og holde din hud og sundt hår.

Mineraler

Eating kråse vil også øge din mineral forbrug, som hver betjener giver 6.4 milligram zink, eller 43 procent af DV; 4.6 milligram jern, eller 26 procent af DV; og 274 milligram fosfor, eller 27 procent af DV. Zink hjælper med at danne DNA og proteiner og er involveret med sårheling og for immunforsvaret. Du har brug for jern til at danne røde blodlegemer og producere energi, og fosfor er af afgørende betydning for muskler, nerver og hjerte funktion.

Overvejelser

Forbruge kråse i moderate mængder, som en 1-cup tjener er meget højt kolesterol, der indeholder 536 mg, hvilket er mere end den anbefalede grænse på 300 mg per dag for raske mennesker. Fælles forberedelse metoder omfatter simmering i vand til supper, bagende og stegning. Cook kråse til en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit hensyn til fødevaresikkerheden.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære