Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Ingefær, Citron Og Honning Kaffe?

Skrevet af Mala Srivastava; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær, citron og honning te er en styrkende drik, der ofte bruges til at hjælpe med at lindre forkølelse og influenza symptomer. Alle disse ingredienser, har deres egen naturlige medicinske kvaliteter, og når de kombineres, skaber de en beroligende og afslappende te, der kan lette symptomerne og boost dit immunforsvar. Ingefær, citron og honning, te kan give andre sundhedsmæssige fordele, alt for.

Hjerte Sundhedsmæssige Fordele

Ifølge University of Maryland Medical Center, et par foreløbige undersøgelser tyder på, at ingefær kan hjælpe med at forebygge dannelse af blodpropper og mindske kolesterol. Dette kan hjælpe med at bekæmpe hjertesygdomme, hvor blodkarrene bliver tilstoppet og føre til slagtilfælde eller hjerteanfald. Men flere undersøgelser er nødvendige for at bekræfte, om ingefær er effektivt for hjertesygdomme eller ikke.

Kvalme og Opkastning Relief

Kvalme refererer til den følelse af at have en trang til at kaste op, mens opkastning refererer til de spyttende op af indholdet af maven. De er ikke sygdomme, men snarere symptomer på forskellige betingelser. Ingefær kan hjælpe med at forebygge eller behandle opkastning og kvalme af kræft kemoterapi, graviditet, køresyge, noter UMMC. Det er også bruges til at mindske smerter i forbindelse med slidgigt og lindre en dårlig mave.

Antioxidant Fordele

Når de føjes til te, citron saft kan give mange sundhedsmæssige fordele. Lemon juice er en glimrende kilde til C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, der hjælper med at helbrede sår og reparere og vedligeholde knogler og tænder. Som en antioxidant, vitamin C hjælper med at bekæmpe rogue molekyler kaldet frie radikaler, der skader DNA og kan bidrage til udvikling af sundhedsmæssige problemer, herunder kræft, gigt og hjerte-karsygdomme. Ifølge UMMC, undersøgelser tyder på, at C-vitamin kan hjælpe med at styrke immunsystemet funktion. Citroner indeholder bioflavonoider, at hjælpe med at opretholde et passende niveau af C-vitamin i hver celle i din krop.

Mådehold er Nøglen

Drikke, ingefær, citron og honning te er en sund måde at få din hydrering uden at forlade sig udelukkende på vandet — hvis du drikker det hele dagen, bør du overveje skalering tilbage. Mens honning tilbyder nogle sundhedsmæssige fordele, og det er også forholdsvis høj i kalorier — 64 kalorier per spiseskefuld, for at være præcis. Selv hvis du kun tilføje en teskefuld honning til hver kop, 6 kopper te i løbet af dagen bliver til mere end 2 spsk honning og næsten 130 ekstra kalorier, som alle kommer fra sukker. Hold dit sukkerindtag i skak, ved kun at medtage honning i en eller to kopper te — hvis du ønsker at drikke mere end det, kan du overveje en usødet te i stedet.

Om Forfatteren

Mala Srivastava dækker sundhed og business for flere online-publikationer. Hun har en Master of Science i mikrobiologi fra Indiens HNB Garhwal Universitet og en Master of Pharmaceutical Business Management fra ICFAI Universitet.

ADVERT

Mest populære