Sund Kost >> Kost

De Sundhedsmæssige Fordele ved Frosne Blandede Grøntsager

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret 14 December 2018

Udover deres bekvemmelighed, blandede frosne grøntsager er komplementære-nogle grøntsager tilføje næringsstoffer til mix, som andre ikke ved-at give dig en bredere vifte af næringsstoffer, der er i blandingen. Det eneste næringsstof, vil du ikke få fra blandede grøntsager er vitamin B-12, fordi det findes i alle animalske produkter.

Fiber

Grøntsager har opløselige og uopløselige fibre. Opløselige fibre holder blodsukker afbalanceret ved at nedsætte optagelsen af kulhydrater. Det sænker også kolesteroltallet ved at bære det ud af kroppen. Uopløselig fiber holder maden bevæger sig gennem mave-tarmkanalen, hvilket forhindrer forstoppelse og diverticular sygdom. En kop kogt, blandede grøntsager, der indeholder majs, lima bønner, surt, bønner, grønne ærter og gulerødder har 8 gram af den samlede fiber. Mænd får 21 procent af den anbefalede daglige indtag, mens kvinder får 32 procent.

Sunde Øjne

De stoffer, der giver grønt deres farve -- carotenoider-giver næringsstoffer for dine øjne, fordi de er en form for vitamin A. Blandet grøntsager indeholder flere carotenoider: alfa-caroten, og beta-karotin, lutein og zeaxanthin. Alfa - og beta-caroten omdannes i form af A-vitamin, der er vigtigt for synet. Lutein og zeaxanthin fungerer som antioxidanter. De er de eneste karotenoider findes i nethinden, hvor de kan hjælpe med at forebygge aldersrelateret macula degeneration. En kop kogt, blandede grøntsager leverer til mere end 200 procent af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin A.

Antioxidanter

I tillæg til antioxidanter, der støtter dine øjne, blandede grøntsager har andre antioxidanter, der bekæmper frie radikaler. Frie radikaler er produceret som et biprodukt af væsentlige biokemiske processer. Hvis de ikke neutraliseres af antioxidanter, frie radikaler forårsager celleskader, der fører til sygdomme, såsom hjerte-kar-sygdom. Den samme del af blandede grøntsager har 30 procent af den anbefalede daglige indtag af mangan og 5 procent af den daglige værdi af vitaminer C og E. Som en vandopløselig antioxidant, vitamin C beskytter cellerne i hele kroppen. E-Vitamin er et fedtopløselige antioxidant, som giver det mulighed for at neutralisere de frie radikaler i lipider, der har forskellige roller, såsom at sørge for cellulær struktur og transporterer fedtstoffer gennem blodet. Mangan har til opgave at beskytte mitokondrier, som er de strukturer i celler, der producerer energi. Grønne ærter er den højeste kilde til C-vitamin, mens lima bønner og gulerødder øge vitamin E. limabønner også har mindst dobbelt mangan af andre grøntsager.

Stærke Knogler

Calcium og fosfor kombinere til at danne det mineral, der opbygger knogler, der kaldes hydroxyapatit. Knogler er løbende vedligeholdt gennem en proces, hvor gamle eller beskadigede knogler er blevet fjernet og genopbygget. Du har brug for en konstant tilførsel af disse mineraler i hele dit liv til at holde dine knogler sunde og for at forebygge knogleskørhed. Du vil få 5 procent af den anbefalede daglige indtag af calcium og 13 procent af fosfor fra 1 kop blandede grøntsager. Alle grøntsager har både mineraler, men majs er lavt calcium, mens snap bønner og gulerødder har mindre fosfor end de andre.

Forberedelse Tips

Kombinere blandede frosne grøntsager med hakket oksekød, løg og oksekød bouillon, og top dem med kartoffelmos at gøre shepherd ' s pie. Brug dem i en røre-yngel med kylling og soja sauce eller slå blandede grøntsager i en gryde med tilføjelse af løg, ost og mayonnaise. Gøre en hurtig vegetabilske suppe ved at tilføje en pose blandede grøntsager, oksekød bouillon og undrained, dåse tomater. Alternativt kan du bruge dem i en salat.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære