Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Frisk-Presset Grapefrugt?

Skrevet af Sylvie Tremblay, Civilingeniør; Opdateret November 27, 2018

Uanset om du nyder det som en del af din morgen rutine eller som frokost-snack, frisk presset saft af grapefrugt kan hjælpe med at få dig igennem dagen. At drikke juice giver dig mulighed for at forbruge en eller flere portioner frugt i et møde og giver dig alle de mineraler, vitaminer og andre gavnlige næringsstoffer, der findes i hele grapefrugt. Saften giver en meget rig kilde af et par vigtige næringsstoffer og hjælper til fordel for din sundhed.

Grapefrugt juice interagerer en række lægemidler, herunder statin narkotika, hvilket øger din risiko for at udvikle bivirkninger af disse lægemidler. Hvis du tager medicin, skal du tale med din læge før indtagelse af juice for at undgå en skadelig interaktion.

C-Vitamin Indhold

Friskpresset saft af grapefrugt indeholder C-vitamin, eller ascorbinsyre. C-Vitamin spiller en central rolle i at opretholde dit væv integritet-det hjælper din krop med at producere kollagen, et strukturelt protein, der giver stabilitet til flere væv i hele kroppen. Uden tilstrækkelig C-vitamin indtag og kollagen produktion, disse væv bryde ned, fører til hud læsioner, en svækkelse af dine blodkar og knogler skader. Den saft fremstillet fra 1 kop af grapefrugt afsnit indeholder 71 mg C-vitamin -- 95 procent af den anbefalede daglige indtag, eller RDI for kvinder og 79 procent af de FOU-for mænd, i henhold til Linus Pauling Institute.

Indhold Af Vitamin A

Frisk-presset grapefrugt giver også en kilde til vitamin A. Grapefrugt, især røde og lyserøde sorter, der indeholder beta-caroten, en pigment molekyle, der giver frugten dens farve. Beta-caroten i grapefrugt omdannes til vitamin A i kroppen og derefter udfører en række fysiologiske funktioner. Tilstrækkelig vitamin A indtag understøtter dit immunforsvar, hjælper med at opretholde sunde nethinde og fungerer som en antioxidant i kroppen. Det er også støtte i cellulære kommunikation, og A-vitamin hjælper med dine celler udvikle sig til at danne funktionelle væv. Hjælp 1 kop af grapefrugt sektioner, for at gøre frisk-presset saft af grapefrugt giver din krop med 2,645 internationale enheder eller IE, vitamin A. Dette svarer til 88 procent af de FOU-for mænd, i henhold til Linus Pauling Institute, og mere end 100 procent af FUI for kvinder.

Indhold Af Kalium

Grapefrugt juice fordele, dit nervesystem og muskler og led systemer på grund af dens indhold af kalium. Kalium spiller en central rolle i nerve funktion. Strømmen af kalium ud af din nerve celler, der hjælper med at udløse en elektrokemiske signal, kaldes en handling potentiale, der er vigtigt for nerve-kommunikation. Handling potentialer også give dine nerver til at interagere med din muskel-fibre, og kalium hjælper med at stimulere de muskelsammentrækninger, der kræves til musklerne. Du er nødt til at forbruge mindst 4,700 milligram af kalium hver dag, ifølge Linus Pauling Institute. Friskpresset saft af grapefrugt lavet fra 1 kop af grapefrugt afsnit indeholder 310 mg, eller 7 procent af den forskning, udvikling og innovation.

Juice Vs. Hele Grapefrugt

Friskpresset saft af grapefrugt har en række sundhedsmæssige fordele, men der mangler fiber, der er et vigtigt næringsstof, der er rigelige i hele grapefrugt. I løbet af saftfremstilling, du adskille væske i grapefrugt fra den fiber, der indeholder faste stoffer, der fører til et fuldstændigt tab af fiber i saften. Juicing din grapefrugt, i stedet for at spise 1 kop af grapefrugt afsnit, betyder, at du går glip af næsten 4 gram fibre. Kompensere for dette tab af fiber ved at parre din friskpresset juice med hele fiber-rige fødevarer -- prøv at drikke din saft på siden af en skål med hele jordbær eller en skål havregryn eller hele korn korn til at øge din fiber indtagelse.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

ADVERT

Mest populære