Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele ved at Spise Græskar Puré?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 28, 2018

Græskar puré spiller en hovedrolle i Thanksgiving desserter, men du bør overveje at gøre det til en mere fast del af din kost. Den lyse orange kød af et græskar er fyldt med fibre og vigtige vitaminer og mineraler. Det er også nemt at bruge græskar puré i en række opskrifter fra sød til krydrede.

Mave-Fordele

Hvis din kost er som den gennemsnitlige Amerikaner er, at du ikke får nok fibre. Du bør indtage mellem 20 og 35 gram fibre hver dag, ifølge Harvard School of Public Health, men mange mennesker ikke få over 15 gram. Fiber hjælper dig med at fordøje din mad effektivt, som hjælper din krop med at optage næringsstoffer fra din mad. At få nok fibre kan holde dig fra at få forstoppelse så godt. En kop græskar puré giver dig med 7.1 gram kostfibre. Græskar puré indeholder omkring 10 procent af dit daglige behov for kalium så godt. Du har brug for tilstrækkelige mængder af kalium til at understøtte en sund fordøjelse.

Fordele for Immunitet

En 1-cup servering af græskar puré forsyninger 3.4 gram jern, et mineral, der hjælper med at holde dig fra at blive syg ved at fremme et stærkt immunforsvar. Dette er omkring 43 procent af de 8 mg mænd har brug for hver dag, og omkring 20 procent af de 18 mg kvinder har brug for. Den samme servering af græskar puré indeholder 1,906 mikrogram A-vitamin, som øger dit immunforsvar, samt holder dine øjne, knogler og sunde tænder. Du har brug for mellem 700 og 900 mikrogram A-vitamin hver dag, og græskar er en glimrende kilde. Du får også omkring 15 procent af dit daglige E-vitamin behov fra en servering af græskar puré. E-Vitamin holder dit immunforsvar fungerer korrekt, og også beskytter dine celler mod skader, der kan føre til, at visse former for sygdom, såsom kræft.

Forebyggelse

Carotenoider, de forbindelser, der giver græskar deres lyse orange farve, som er stærke antioxidanter, der spiller en vigtig rolle i forebyggelse af sygdomme. Ifølge forskning offentliggjort i 2014 i tidsskriftet "Næringsstoffer", at spise masser af carotenoid-rige fødevarer kan hjælpe med at forhindre flere typer af kræft, herunder lunge -, prostata-og strubehoved kræft. Artiklen også nævner, er en direkte korrelation mellem højere forbrug af carotenoid-rige fødevarer og lavere risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde og hærdning af arterierne.

Spise Græskar Puré

Rør græskar puré i suppe, gryderetter eller chili. Smagen vil ikke ændre sig væsentligt, men dit måltid vil have flere næringsstoffer. Brug græskar puré i stedet for en del af den olie, i din favorit brød og muffin opskrifter. Tilsæt puré til en skål havregryn, eller rør det i en karton med yoghurt. Omfatter græskar puré i pasta sauce eller føje det til en hummus opskrift.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære