Sund Kost >> Sunde Måltider

De Sundhedsmæssige Fordele ved at Spise Mælkebøtte Greens

Skrevet af Paula Martinac; Opdateret: December 02, 2018

Når du har fået din fylde af grønkål og spinat, mælkebøtte grønne tilbyde en anden næringsstof-tætte, grønne-grøn mulighed for at tilføje til din opskrift. En kop kogt mælkebøtte greens er lav i kalorier og kulhydrater, samtidig med at levere en rig blanding af vitaminer og mineraler. Du kan fouragere mælkebøtte greens fra din græsplæne, før den gule blomster udvikle, men de grønne, du køber i supermarkedet, er mere praktisk og mørt end the wild ones.

Kalorier og Kulhydrater i Mælkebøtte Greens

Den ernæringsmæssige profil af mælkebøtte grønne ændres en smule, afhængigt af om du spiser dem rå eller kogte. En kop rå grønne vejer 25 kalorier med 5 gram kulhydrat, mens der serveres en frisklavet kop indeholder 35 kalorier og 7 gram kulhydrater. Den carb tæller gør det et godt valg for dem, efter en low-carb diæt. Fiber indhold af en 1-cup tjener er højere i kogte grønne – 3 gram fiber for kogte, og 2 gram for rå. Fiber hjælper med at holde dit fordøjelsessystem, der kører problemfrit.

Vitaminer og Sundhedsmæssige Fordele

En kop af mælkebøtte grønne leverer rige mængder af vitaminer, der er nøglen til alt i alt et godt helbred. Du får 112 144 procent af den daglige værdi (DV) for vitamin A i en visning, afhængigt af om du vælger rå eller kogte. Også, en servering af rå eller kogte mælkebøtte bidrager med 32 procent mod den daglige værdi af vitamin C. Vitamin A og C er antioxidanter afgørende for vækst og reparation af hudvæv og styrken af dine tænder. C-Vitamin hjælper også med sår-heling.

Af særlig note er K-vitamin indhold i en kop mælkebøtte greens. Du vil få 535 eller 724 procent af DV i rå og kogte mælkebøtte greens, hhv. K-Vitamin fremmer blodets koagulation og også bidrager til, at knogle sundhed.

Mineraler og Sundhedsmæssige Fordele

Selv om en kop af mælkebøtte grønne leverer en vifte af væsentlige og trace mineraler, calcium og jern indhold skiller sig ud. Du får 10 procent af den daglige værdi af hver af disse mineraler i rå mælkebøtte greens, og 11 og 15 procent af DV i en kop kogt. Blandt andre funktioner, calcium opbygger stærke knogler og tænder og støtter et sundt nervesystem. Strygejern transporterer ilt til alle cellerne i din krop. C-vitamin i mælkebøtte greens hjælper med optagelsen af deres jernindhold.

Potentiale for Leveren Sundhed

Mælkebøtte greens kan spille en rolle i leveren sundhed. En gennemgang af undersøgelser, der har set på en række af lever-beskyttende fytonæringsstoffer, der findes mælkebøtte blandt de vilde og semi-domesticerede planter med stort potentiale for leveren sundhed. Det har en afførende virkning, skrev forfatterne, der kan hjælpe befri kroppen af indtagne toksiner. De bemærkede dog, at behovet for kliniske forsøg. Artiklen udkom i 2015 i tidsskriftet evidensbaseret Komplementær og Alternativ Medicin.

Spis Dine Greens

Hvis du ikke er vant til at forbruge det, rå mælkebøtte kan blive for bitter for din smag. Den nemmeste måde at tilføje mælkebøtte grønne til din menu kan være til svits dem med hvidløg og lidt løg i olivenolie. Hvis du kan lide din grønne med en blødere konsistens, prøv braisering dem i vegetabilsk eller kylling materiel. Ligesom andre grønne, mælkebøtte par godt med cannellini og andre hvide bønner, enten i supper og pastaretter.

Om Forfatteren

Paula Martinac er en ernærings-pædagog, forfatter og coach. Hun har en Master of Science i Sundhed og Ernæring, Uddannelse og er Bord-Certificeret i Holistisk Ernæring. Hendes forskningsområder interesse kan nævnes stress, vægt og kvinders sundhed.

ADVERT

Mest populære