Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Tørret Kokos?

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret November 27, 2018

Tørret kokos er simpelthen kokos kød, der er blevet revet og tørret. Til rådighed sødet eller usødet, det er almindeligt brugt som topping til karryretter eller andre Asiatiske retter, som en ingrediens i kogte korn eller müsli, og i bagværk. Det indeholder ingen kolesterol eller transfedtsyrer, mens du bliver rig på en række essentielle næringsstoffer, herunder kostfibre, mangan, kobber og selen.

Vær opmærksom på, at en 1-ounce servering af tørret kokos er højt indhold af mættet fedt, der giver over 80 procent af mængden af mættet fedt en voksen bør indtage dagligt. Hvis du er bekymret for, om dit fedt indtag, du sikkert kan omfatte tørret kokos i lejlighedsvise måltider, hvis din kost er primært fokuseret på magre proteiner, fuldkorn, frisk frugt og grøntsager.

Mangan

En 1-ounce servering af tørret kokos indeholder 0.778 milligram mangan. Dette beløb leverer næsten 34 procent af Food and Nutrition Board ' s anbefalede daglige tilførsel af mangan for voksne mænd og 43 procent af ADT for kvinder. Mangan spiller en rolle i energi metabolisme og er nødvendig for syntese af blod koagulation proteiner, knogle væv, hormoner og antioxidant enzymet superoxid dismutase. Det fremmer også optagelsen af calcium og hjælper med at regulere dit blodsukker. Hvis din kost ikke indeholder nok mangan, kan du være mere tilbøjelige til at udvikle diabetes, gigt eller osteoporose.

Kostfibre

Voksne mænd bør indtage omkring 38 gram kostfibre dagligt, mens kvinder kræver 25 gram hver dag. En 1-ounce servering af tørret kokos har i alt 5 g fiber, der opfylder 12 procent af en mands krav og 18 procent af en kvindes. Et højt indtag af kostfibre fra den mad, som kokos kunne hjælpe med at forhindre slagtilfælde, højt blodtryk, hjertesygdomme, fedme, forhøjet kolesterol, diabetes og fordøjelsessystemet lidelser såsom hæmorider, forstoppelse, sår på tolvfingertarmen og tyktarmskræft.

Kobber

Tørret kokos indeholder 226 µg kobber i hver 1-ounce servering, eller 25 procent af de 900 mikrogram, at voksne mænd og kvinder bør indtage dagligt. Din krop kræver ikke meget kobber, men kobber spiller en afgørende rolle i produktionen af kollagen og røde blodlegemer og fremmer optagelsen af jern. Kobber er også støtte i energi metabolisme og fungerer som en antioxidant. Passende kobber indtagelse kan hjælpe dig med at undgå slidgigt, knogleskørhed og gigt. Ifølge University of Maryland Medical Center, skal du regelmæssigt spiser fødevarer rige på zink og mangan for din krop, at korrekt brug af kobber. En kost, der indeholder en bred vifte af plante - og animalske fødevarer skal opfylde dette behov.

Selen

Hver 1-ounce servering af tørret kokos har 5.2 mikrogram selen. Mænd og kvinder over 19 år gamle har brug for 55 mikrogram selen hver dag, og en portion tørret kokos leverer 9,4 procent af dette krav. Kroppen bruger mineralsk selen til at producere selenoproteins, enzymer, der støtter skjoldbruskkirtlen og immunsystem-funktion og hæmmer frie radikaler-forbindelser fra beskadige DNA og cellulære væv. En kost rig på høj-selen fødevarer, der kan hjælpe med at nedsætte din risiko for kræft, tilbagevendende infektioner, hjertesygdom og leddegigt. Det kan også forhindre, at infertilitet hos mænd.

Nyder Mere Tørret Kokos

Tørret kokos er en nem måde at tilføje smag til dit ansigt varmt eller koldt korn, og det fungerer også godt i smoothies. Bruger ristet kokos som et alternativ til brødkrummer, når panering kylling eller fisk, eller tilføje det til frosne bananer og blend indtil glat for kokos, blød tjene.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære