Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Kogt Collard Greens?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

Collard greens er en traditionel side parabol i syd, og fra Syden kan være på noget. Ikke kun gøre collard greens leverer god doser af protein, fiber, calcium og jern, men bladgrøntsager grønne grøntsager også give mere imponerende mængder af andre vigtige vitaminer og mineraler. Kogte collard greens behøver ikke at være slap og kedelig; tilberedt korrekt, collard greens kan være velsmagende ud over at være nærende.

Vitamin A

En 1-cup servering af varm collard greens indeholder 771 mikrogram A-vitamin, som er en smule mere end 700 mikrogram kvinder har brug for på en daglig basis og tæt på 900 mikrogram mænd kræver. Vitamin A spiller en rolle i funktionen af dit skelet-systemet og sundheden for dine øjne, hud, tænder og slimhinder. A-vitamin hjælper med at beskytte dine celler mod beskadigelse og kan sænke din risiko for kræft, ifølge University of Maryland Medical Center.

Vitamin K

En 1-cup servering af varm collard greens indeholder 836 mikrogram K-vitamin, hvilket er betydeligt mere end 90 mikrogram kvinder har brug for hver dag og 120 mikrogram mænd kræver. Den primære job af K-vitamin er til at størkne blodet, når du skade dig selv. Du har også brug for masser af K-vitamin til knoglerne. Vitamin giver din krop til at bruge kalcium korrekt, hvilket hjælper med til at bevare knogle masse, og kan reducere din risiko for knogleskørhed.

Folat

Folat er et B-vitamin, og dens primære funktion er at lave nye celler. Det daglige behov for folat er 400 mikrogram for voksne og mellem 600 og 800 mikrogram for gravide kvinder. En 1-cup servering af varm collard greens indeholder 177 mikrogram. Folat understøtter et sundt nervesystem og hjælper med at lukke neural rør af ufødte babyer, der reducerer risikoen for visse medfødte misdannelser såsom spina bifida og anencephaly. Vitamin kan også mindske risikoen for hjerte-fejl og spalte i læben, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Servering Tips

Tilsæt hakkede collard greens til en pot af vegetabilsk, minestrone, tomat eller ærtesuppe for at tilføje smag og vigtige næringsstoffer. Rør collard greens i spaghetti sauce, eller tilføj de grønne til din favorit lasagne opskrift. Sauter collard greens med gule løg og friske hvidløg i en lækker side parabol, rig på vitaminer og mineraler. Kombinere kogt collard greens med friske tomater, løg, jalapenos og brug blandingen som en nærende salsa til at ledsage grillet svinekoteletter eller kylling bryst.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære