Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Kokos Vand Under Træning?

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret November 27, 2018

Kokosnødder er naturligvis pakket med alt hvad du har brug for at rehydrere. Typisk kokos vand er pakket i kartoner i forskellige størrelser, hvilket gør det til en bekvem drik til træning. Den milde-aromatiseret vand kan bidrage til at rehydrere og gendanne elektrolytter forbedring af sportslige præstationer. En anden bonus -- kokos vand, har færre kalorier og mindre sukker per portion end førende sports drikkevarer.

Rehydrering

Forbrugende væsker som kokos vand under træning, der holder dig hydreret, og føle sig mere energisk. I løbet af en træning, sved på panden, slippe både væske og elektrolytter fra dine porer. Uden at rehydrere, du kan føle dig træt og svimmel, får hovedpine og muskelkramper og erfaring faldt athletic ydeevne. Ifølge Mayo Clinic, sveden grund til at udøve er en af de mest almindelige årsager til dehydrering. American College of Sports Medicine anbefaler, at forbruge 3 til 8 ounces væske hver 15 til 20 minutter i løbet af motion for at opretholde en korrekt væskebalance.

Elektrolytter

Elektrolytter er ioner, der findes i blod, urin og andre kropsvæsker. Celler til at bruge dem til at bære nerveimpulser, eller beskeder, på tværs af celle membraner til andre celler. De vigtigste elektrolytter i kroppen væske er natrium, kalium, klorid, calcium, magnesium, bikarbonat og fosfat. Under udøvelse af disse er gået tabt i sved og behøver at blive udskiftet. Forkert elektrolyt balance, der kan føre til muskel kramper, stivhed og smerter, kvalme, træthed, svimmelhed, hovedpine og irritabilitet. At drikke almindeligt vand alene ikke erstatte disse elektrolytter, men kokosvand indeholder dem alle.

Alle Naturlige

Kokos vand er naturligt og sundt. Fremstillet sport drikke indeholder tilsætningsstoffer, såsom farvestoffer, smagsstoffer og kunstige ingredienser. Vandet fra kokosnødder er alle naturlige og indeholder et næringsstof sammensætning ideel til rehydrering. Ifølge en artikel i "American Journal of Emergency Medicine," kokos vand, der bruges i afsidesliggende områder af verden, som en nødsituation intravenøs rehydrering løsning. Andelen af næringsstoffer og den kendsgerning, at det kommer ud af kokos næsten steril det muligt at blive tilført direkte i venerne. Fordøjelse og absorption af næringsstoffer er optimalt, så godt.

Bedre end sportsdrikke

Kokos vand er flere næringsstoffer pr servering, 25 procent færre kalorier og halvdelen af det sukker af, der fører sportsdrikke. Der er også 2 gram protein per kop, som hjælper i muscle recovery efter træning. Hertil kommer, at kokosvand indeholder mere elektrolytter per portion end sportsdrikke. For eksempel, i 1 kop sportsdrik der er 37 milligram af kalium og 2 milligram calcium. I samme servering af kokos vand er der 600 milligram af kalium og 58 mg calcium.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære