Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af Abrikoser?

Abrikoser ofte ikke få en forreste sæderække i producere sektion af dagligvarer butikker, men måske de burde. En 1-cup, der tjener i disse små orange frugter indeholder blot 79 kalorier og 0 gram fedt. Du vil også få 3.3 gram kostfibre, samt heftig dosis af andre vigtige vitaminer og mineraler.

Kalium

En 1-cup servering af abrikoser skåret forsyninger 427 milligram af kalium i retning af dit daglige behov for 4,700 milligram. Kalium er et mineral, og elektrolyt, der hjælper dig med at opretholde en korrekt væskebalance. Den mineralske aids i funktionen af musklerne, og hjælper med at regulere din hjerterytme. Kalium fremmer en sund fordøjelse og stærke knogler. Få tilstrækkelige mængder af kalium hver dag, kan hjælpe dig med at opretholde et normalt blodtryk, og kan reducere din risiko for at få et slagtilfælde, University of Maryland Medical Center rapporter.

Vitamin A

Abrikoser levere en imponerende mængde af vitamin A, et næringsstof, der understøtter sundheden for dine øjne. A-Vitamin hjælper også i dannelsen af hvide blodlegemer og fremmer ordentlig funktion af din nyrer, lunger og hjerte. Det næringsstof, der kan spille en rolle i forebyggelse af kræft og aldersrelaterede øjensygdomme, National Institutes of Health noter. Kvinder bør forbruge 700 mikrogram A-vitamin hver dag, og mænd bør sigte mod at tage på 900 mikrogram. En 1-cup servering af abrikos skiver indeholder 158 mikrogram.

E-Vitamin

Der er ikke mange frugter, der indeholder betydelige doser af E-vitamin, men en 1-cup servering af abrikoser skåret bidrager 1.47 milligram mod 15 mg du har brug for på en daglig basis. E-Vitamin neutraliserer frie radikaler, før de kan forårsage celle skader, som kan hjælpe med at reducere din risiko for kroniske helbredsproblemer som hjerte-kar-sygdomme og kræft. Vitamin øger dit immunforsvar, som kan nedbringe antallet af dage, du lider af sygdomme som forkølelse og influenza.

Tips

Slice en frisk abrikos i en frugtsalat, eller sprede en hel-hvede bagel med fedtfattig fløde, ost og skåret abrikoser. Kombinere hakkede abrikoser med valnødder og tilsæt blandingen til en skål havregryn eller en karton af fedtfattig yoghurt. Brug abrikos og valnød kombination som en nærende topping til grillet kylling bryst eller svinekød chops. Broil en frisk abrikos, indtil det er blødt. Støvregn frugt med honning og drys med stødt kanel for at få et nærende og velsmagende dessert.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære