Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Sundhedsmæssige Fordele af lucernespirer?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: 06 December, 2018

Lucernespirer blev kaldt "al-fa-fa" af Araberne, der genkendte dem som "faderen af alle fødevarer. Alfalfa-spirer er fulde af vitaminer og mineraler og er meget lav i kalorier. De er alsidige, billig og nem at dyrke, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til din sunde kost.

Alfalfa-Spirer, Fakta

Alfalfa-spirer, er umodne skud af lucerne anlæg. Anlægget i sig selv ikke bruges til madlavning da de gamle bladene er bitre. Alfalfa-spirer, er yderst tilbøjelige til at bære fødevarebårne sygdomme såsom e. coli, listeria og salmonella, så er det bedst at dyrke dine egne fra desinficeret frø eller sørg for, at spirer er kogt længe nok til at dræbe eventuelle bakterier. Folk med en kompromitteret immun system, som gravide kvinder og ældre, bør ikke spise rå spirer.

K-Vitamin i lucernespirer

K-Vitamin er vigtige i din krop ' s absorption af calcium, som er afgørende for at opretholde stærke knogler og tænder. En 3.5-ounce servering af lucernespirer indeholder 38 procent af K-vitamin, din krop har brug for dagligt for at hjælpe dig med at mindske din risiko for knogleskørhed. Hertil kommer, lucernespirer indeholder 9 procent hver enkelt af dine daglige anbefalede indtag af kobber, folat og mangan.

C-Vitamin i lucernespirer

C-Vitamin er en kraftig antioxidant. Når dine celler er udsat for miljømæssige toksiner og til efter-virkninger af din normale metaboliske funktioner, de bliver sårbare for angreb fra frie radikaler. Disse frie radikaler arbejde på din celler på stort set samme måde, som rust virker på jern. Alt for mange frie radikaler i dit system, kan føre til visse sygdomme, og kan øge den synlige tegn på ældning. Antioxidanter såsom C-vitamin gennemsøge samme virkninger af de frie radikaler, hvilket reducerer din risiko for hjerteanfald, slagtilfælde og nogle kræftformer, samtidig med at din hud og dit hår sundt og levende. 3,5 ounce servering af lucernespirer giver 14 procent af din daglige anbefalede indtag af vitamin C.

Hvordan til at Bruge Spirer

Alfalfa-spirer, er lækre både koldt og varmt. Læg dem på sandwich i stedet for salat for at tilføje nogle grønne områder og crunch. De er specielt gode på nogen sandwich, der involverer avocado. Tilføj dem til stir-fries eller supper. Vask altid dine hænder før håndtering af spirer, og skyl dem grundigt. Vask dine hænder igen efter håndtering af dem. Hvis du har dyrket dem på hjem og have et sundt immunsystem, kan du tilføje den spirer i slutningen af den opskrift madlavning tid. Hvis ikke, spirer skal være fuldt kogte at dræbe alle fødevarebårne sygdomme, de kan indeholde.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære