Sund Kost >> Ernæring

Healing Naturlige Fødevarer for at Hjælpe med Funktionen af Nyrerne

Dine nyrer vejer kun 5 ounce hver, men 20 procent af din blodgennemstrømning er på rejse gennem dem på ethvert givet tidspunkt. Hver har omkring en million enkelte filtrering enheder, der kaldes nephrons, nyrerne løbende proces blod til at fjerne affald, opretholde en sund balance af næringsstoffer og pH og producere urin. Visse fødevarer giver ernæringsmæssige og helbredende kvaliteter til at hjælpe dine nyrer i deres dag-til-dag opgaver.

Tranebær

Tranebær kan hjælpe dine nyrer afværge infektion, ifølge David B. Jacoby, co-forfatter til "Encyclopedia Of Familiens Sundhed." Tranebær juice forhindrer bakterier fra klamrer sig til de membraner, som linje urinvejene. Tranebær indeholder også oxalater, som kan kombineres med calcium til at danne nyresten, hvilket har fået nogle eksperter til at advare patienter med nyre sten for at undgå tranebær. Men nogle forskning har vist, at de har den modsatte effekt og kan hjælpe med at opløse nyresten. En undersøgelse offentliggjort i November 2003-udgaven af tidsskriftet "BJU International" fandt, at deltagere, der forbruges tranebær juice viste faldt oxalat og fosfat udskillelse og lavere koncentrationer af calcium oxalat i urinen i forhold til dem, der drak vand. Forskerne konkluderede, at tranebærsaft kan tilbyde beskyttelse mod nyresten dannelse.

Agurker

Agurker er en høj vand-indhold vegetabilske at tilbyde gavnlige egenskaber for nyre sundhed. Agurker hjælpe med at forhindre, at overskydende urinsyre, der kan føre til nyresten dannelse. Deres høje indhold af kalium gør dem en god mad til fremme af sunde blodtryk, ifølge herbalist Jude C. Todd, forfatter af bogen "Jude' s Urte-Hjem Retsmidler: Fysisk Sundhed, Skønhed & Pleje i Hjemmet Hemmeligheder." Nyrerne gøre dette ved at opretholde en ordentlig niveauer af kalium og andre mineraler, der hjælper kroppen med at bevare eller frigive vand.

Fiber

En høj-fiber kost kan også afskrække nyresten dannelse, ifølge University of Maryland Medical Center. Phytates i fiber forhindre calcium, oxalat og calcium-fosfat fra krystalliserende. Forsøgsdyr undersøgelse offentliggjort i januar 2007-udgaven af tidsskriftet "Grænser i Bioscience" fandt, at phytate-holdige kost resulterede i ingen kalkaflejringer i nyrerne, mens dyr, der spiste en kost uden fosfat, der er udviklet af kalkaflejringer i nyrerne-filtrering tubuli og blodkar. Forskerne konkluderede, at phytates kan hæmme calcium krystaldannelse. Der kræves yderligere forskning for at bekræfte disse foreløbige resultater.

Persille

Persille tilbyder vanddrivende ydelser, og det kan fremme vedtagelsen af nyresten eller forhindre sten fra formning, ifølge New York University Langone Medical Center. De forbindelser, der apiol og navn myristicin persille øge produktionen af urin, der hjælper til at skylle ud sten og krystaller. Bakterier er også fejet ud af nyrer og urinveje, hvilket gør infektioner mindre sandsynligt. Forskere i et laboratorium, dyr undersøgelse, der er offentliggjort i Vinteren 2012-udgaven af "Urologi Tidende", at persille uddrag faldt betydeligt calcium oxalat indlån, hvilket gør det terapeutiske til forebyggelse af nyresten.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære