Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Sker der, Hvis Du ikke Spiser Nok Kulhydrater?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Kulhydrater er kroppens kilde til energi. Det er vigtigt at opfylde dine daglige carb behov for at forhindre ubehagelige bivirkninger. Low-carb diæter, når kombineret med en øget protein indtag, er ofte effektiv til vægttab. Men en undersøgelse offentliggjort i en 2012-udgave af "Fysiologi og Adfærd" rapporter om, at høj-protein del af disse vægt tab kost, ikke low-carb-komponent, er, hvad der forårsager vægttab succes.

Ketose

Ketose opstår, når kroppen løber tør for kulhydrater som brændstof og nedbryder lagret kropsfedt som energi. I løbet af denne proces, ketoner opbygge i kroppen, hvilket kan forårsage hovedpine, kvalme, problemer med at fokusere mentalt og dårlig ånde. MayoClinic.com foreslår at begrænse dit carb indtag til mindre end 20 gram per dag årsager ketose.

Træthed

Da kulhydrater er en vigtig energikilde for din krop, at spise for få kulhydrater kan virkelig trække dig ned. MayoClinic.com rapporter om, at skære drastisk ned på kulhydrater kan føre til træthed, svaghed og selv svimmelhed. Følelsen af, træt af en utilstrækkelig carb indtag betyder, vil du sandsynligvis have mindre energi til at være fysisk aktive. Low-carb diæter kan alvorligt hæmme sportslige præstationer, da kulhydrater er en vigtig energikilde under træningen.

Forstoppelse

Fiber er en form for kulhydrat, der aids i mave-tarm-sundhed og hjælper med at forhindre forstoppelse. At spise for få kulhydrater betyder, at du sandsynligvis ikke møde dit daglige fiber behov, hvilket øger din risiko for forstoppelse. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 tyder på, mænd spiser mindst 38 gram, og kvinder indtager mindst 25 gram fiber dagligt.

Kulhydrat Krav

Din minimum kulhydrat behov er 130 gram per dag, hvilket er den anbefalede daglige dosis, eller RDA, for kulhydrater, ifølge Institute of Medicine. Hvis du er gravid eller ammende, din carb RDA er 175 g 210 gram per dag, hhv. De fleste atleter, der kræver ekstra kulhydrater. Academy of Nutrition and Dietetics rapporter om, at udholdenhedsatleter, der generelt behov for 2,3 til 5.5 gram kulhydrat pr pund legemsvægt hver dag. Dette betyder, at en 150 pund udholdenhed atlet kræver 345 825 gram kulhydrater dagligt, afhængigt af uddannelse, intensitet og varighed.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære