Sund Kost >> Kost

Hvad Sker der, hvis Du Indtager så Mange Kalorier, som Du Brænder?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 12 December 2018

At spise så mange kalorier, som du brænde ud hver dag er vigtig for at bevare din nuværende kropsvægt. Hvis vægttab -- eller vægtøgning -- er dit mål, men du bliver nødt til at justere dit kalorieindtag -- eller udgifter, -- i overensstemmelse hermed. Du kan bruge din kropsvægt til at hjælpe med at vurdere din kalorie behov for at opfylde din vægt-mål.

Kalorie Behov

Antallet af kalorier du bør indtage -- hvis vægt vedligeholdelse er dit mål-er det samme nummer, du forbrænder hver dag. Harvard Health Publikationer, der tyder på, at hvis du er stillesiddende, du har brug for omkring 13 kalorier for hvert pund af din kropsvægt. Hvis du er moderat aktive, dette tal stiger til 16 kalorier per pund, og når du arbejder regelmæssigt med høj intensitet, du har brug for omkring 18 kalorier for hvert pund af din kropsvægt dagligt, Harvard Health Publikationer noter.

Til At Starte Vægttab

Hvis du ønsker at tabe sig, for at forbruge færre kalorier, end du forbrænder dagligt hjælper dig med at nå dit mål. Spise 500 til 1.000 færre kalorier, end du forbrænder dagligt for at tabe 1 til 2 pounds per uge, tyder på, Centers for Disease Control og Forebyggelse. For eksempel, hvis din vægt-vedligeholdelse kalorieindhold krav er på 2.400 kalorier om dagen, til formål for de 1400 til 1900 kalorier dagligt til sikkert og effektivt at kaste pounds.

Til At Starte Vægtøgning

Hvis du er undervægtig, spise flere kalorier, end du forbrænder hver dag vil hjælpe dig med at bevæge sig i retning af en sundere kropsvægt. Modstand uddannelse, såsom vægtløftning, og spise på mindst 200 ekstra kalorier dagligt vil hjælpe dig med at få muskelmasse i stedet for fedt på kroppen, i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics. Prøv at tilføje næringsstof-tætte, højt kalorieindhold fødevarer til din vægt-gevinst madplan – såsom tørrede frugter, nødder, frø og møtrik butters. Tilføj mælkepulver til supper, gryderetter, almindelig mælk og smoothies til at øge kalorie-og proteinindhold -- indholdet af dine måltider og snacks.

Individuelle Behov

Til at hjælpe med at bestemme din individualiserede kalorie behov for vægt vedligeholdelse, skal du bruge en online-kalorie lommeregner -- sådan som det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Daglige Mad Plan. Denne plan ikke kun viser, hvad dit daglige kalorieindtag bør være baseret på din alder, køn, højde, vægt og aktivitetsniveau, men det giver dig en skræddersyet madplan. For eksempel, en 35-årig kvinde, der er 5 fod 3 tommer høj, vejer 120 kilo og er fysisk aktiv 30 til 60 minutter dagligt behov for omkring 2.000 kalorier til at opretholde sin nuværende vægt-herunder 6 ounce af korn, 5,5 ounce af protein fødevarer, 3 kopper af mejeriprodukter, 2.5 kopper af grøntsager, 2 kopper af frugt og 6 tsk olie dagligt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære