Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Håndtere Fluktuerende Energi Niveauer

Din energi niveauer er direkte relateret til din kost, hvilket betyder at hvad og hvornår du spiser dikterer, om dit energi niveau stige, styrtdykke eller forblive konstant i løbet af dagen. Fødevarer, der indeholder en masse af simple kulhydrater fordøjes hurtigt, hvilket fører til en kraftig stigning i blodsukkeret efterfulgt af en kraftig nedgang i henhold til Sundhed Vejledning. Denne stige og falde korrelerer med din energiforsyning. Komplekse kulhydrater, på den anden side, fordøje langsommere, der forsyner din krop med en lind strøm af energi. Lær at kontrollere dit blodsukker og energiniveau ved at spise visse fødevarer og begrænse dit indtag af andre.

1

Spis flere små måltider om dagen i stedet for tre store måltider. "Græsning" på sunde fødevarer i hele dag leverer din krop med en lind strøm af næringsstoffer og kalorier for at forhindre, at dit blodsukker bliver for lavt. Spise en sund morgenmad lige efter at vågne og har et lille måltid hver tre timer, der anbefaler "The Dr. Oz Show" hjemmeside, for at holde dit blodsukker stabilt.

2

Vælg komplekse kulhydrater til længere-varende energi. Hele korn, frugter og grøntsager er fordøjet langsommere, og deres sukker er absorberet i blodbanen, mere gradvist end simple kulhydrater. Vælg hele korn brød, pasta og ris i stedet for hvide sorter.

3

Fjerne sukker fra din kost. Selv om sukkerholdige fødevarer og drikkevarer, såsom bagværk, slik og sodavand, der giver dig en kort bølge af energi, dit blod sukker niveau vil fordybe sig snart efter, så du føle dig sløv. Fødevarer, der indeholder naturlige sukkerarter, såsom frugt og mejeriprodukter, er OK i moderate mængder, fordi de indeholder fibre, som hjælper med at forsinke optagelsen af sukker i din blodbanen.

4

Opdele din tallerken ved måltiderne i tredjedele, at udfylde en tredjedel med kulhydrater, en tredjedel med fedt og en tredjedel med protein. En prøve morgenmad menu kan indeholde en portion havregryn, et par strimler af kalkun bacon og to æggehvider. En afbalanceret frokost kan bestå af en kalkun burger på en fuldkorn bolle med skiver af avocado.

5

Holde sunde snacks ved hånden i dit fjernsyn, bil og pung. Hvis du begynder at føle dig svimmel eller træt, spise et æble, en håndfuld müsli eller nogle af jordnøddesmør på hele korn crackers for en hurtig pick-me-up.

Tip

  • Ifølge registreret diaetetiker Cara Rosenbloom, en type af kostfibre i havregryn kaldet beta-glucan hjælper med til at forsinke optagelsen af sukker i blodbanen for langvarig energi.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

Foto Credits

  • Billeder.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære