Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvilken Gruppe af Fødevarer, Er Havregryn?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: November 19, 2018

Havregryn er en nærende morgenmad, der er nem at tilberede. Hvis du vælger instant havregrød, det tager kun et minut til at forberede, mens quick havregryn og gammeldags havregryn tage et par minutter længere. Stål -, skære havre, som er hakket i stykker i stedet for flad, ligesom de andre typer af havregryn, tage den længste på ca 30 minutter, men har mest smag. Alle typer af havregryn i korn fødevarer gruppe.

Hele Korn

Havregryn, gerne brune ris, bulgur, hele cornmeal og hele hvede, er en hel korn. 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at fuldkorn udgør mindst halvdelen af det samlede korn, du spiser. Fuldkorn er fyldt med fibre, vitaminer og mineraler, og kan sænke din risiko for fordøjelsesproblemer, fedme, hjertesygdomme og diabetes. På grund af sin opløselig fiber indhold, havregryn kan også hjælpe med at sænke dit kolesteroltal.

Ernæring

En kop havregryn tilberedt med vand giver dig 140 kalorier, sammen med 4 gram fibre og 6 gram protein. Havregryn er også en god kilde til mange vitaminer og mineraler, herunder jern, vitamin A, kalcium, fosfor, magnesium og alle B-kompleks vitaminer, undtagen for B-12.

Bruger

En skål havregryn kan lave en komplet morgenmad, hvis du tilbereder det korrekt. Brug almindelig havregryn og tilsæt mælk til at give dig mere protein og frugt for at give et strejf af sødme samt flere vitaminer, mineraler og fibre. Eller brug nondairy mælk eller peanut smør i dine havregryn for protein, hvis du foretrækker disse, at mælk. Jordnøddesmør tilføjer sunde monoumættede fedt til dit måltid.

Overvejelser

Mens instant havregryn indeholder samme mængde kalorier, fiber, vitaminer og mineraler, som er gammeldags, havre, det har et højere glykæmisk indeks, så mennesker, der ser deres blodsukker måske ønsker at undgå denne type af havregryn. Den behandling, der kræves til at gøre instant havregrød i stand til hurtigt at absorbere vand også forvandler det til en hurtigt fordøje mad, hvilket resulterer i en stigning i dit blodsukker i forhold til andre typer af ikke-instant havregrød. Krydret havregryn pakker er ikke så nærende som almindelig havregryn, da de ofte har store mængder tilsat sukker og salt.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære