Sund Kost >> Kost

Indkøbsliste for Lavt Fedtindhold, Lavt Kalorieindhold Fødevarer

Uanset om du er forsøger at tabe sig eller give din familie med afbalanceret ernæring, fødevarer, der er lav på fedt og kalorier kan give dig al den energi og næringsstoffer, du har brug for hver dag. Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler shopping på en af de lokale landmænd marked for friske råvarer, indkøb af fødevarer, som du allerede ved, hvordan man forbereder, derefter gradvist at tilføje nye ting til din kost. Før du går til butikken eller marked, tænker om måltider, du planlægger at forberede sig på og måder at erstatte de ingredienser, der er højt indhold af fedt og kalorier.

Fedt og Kalorier

Hvor der er fedt, at der vil blive kalorier. Hvis du forsøger at reducere dit kalorie forbrug, købe fedtfattige fødevarer, vil gøre det let. Wichita State University påpeger, at 1 gram fedt indeholder ni kalorier. Omvendt, 1 gram protein eller kulhydrat indeholder fire kalorier. Dette betyder, at en fødevare med 20 gram fedt og 20 gram sukker er meget højere i fedt kalorier end sukker, kalorier. I butikken, kan du læse etiketter til procenter, snarere end for indhold af vægt, til at sørge for, at de kalorier fra fedt er under 30 procent af den samlede kalorier.

Store Sektioner

I de fleste supermarkeder, de sundeste fødevarer er placeret rundt omkring omkredsen af butikken. Som du gøre din liste, forestil dig at gå rundt i disse områder, i stedet for op og ned ad gangene på midten af butikken. Mentalt bygge dine måltider baseret på elementer i disse ydre sektioner. Producere, mejeriprodukter, kød og frisklavet bager brød, er generelt lavere indhold af fedt og kalorier, end deres behandlet kolleger.

Erstatning Ingredienser

Hvis du har planer om at lave spaghetti og kødboller, tænk om hver ingrediens er du nødt til at købe. Hele korn pasta og en lav-sukker sauce har mindre fedt og færre kalorier end hvid pasta, hakket oksekød, og mange jarred pasta saucer. Snarere end hvidløg brød, du kan lave en salat med hvede croutoner. Tilføje nogle hakkede squash, aubergine eller en anden vegetabilsk opskriften til at optage med lavt kalorieindhold kost eller endda erstatte kødet i den. Næsten enhver opskrift kan være ændret på den side af healthfulness.

Mejeriprodukter og Kød

Ost, smør, fløde og yoghurt kan alle være med højt indhold af fedt og kalorier. Hvis du finder det vanskeligt at lave mad uden mejeriprodukter, kan du vælge reduceret-fedt versioner af stort set alle produkter på hylden. Slankere kød såsom kalkun eller kyllingebryst, indeholder mindre fedt, og i sidste ende færre kalorier end okse-eller svinekød, og du kan erstatte med dem i mange opskrifter. Ifølge United States Department of Agriculture ' s Nutrient Database, til en burger lavet med oksekød indeholder omkring 250 kalorier med 20 gram fedt, mens tyrkiet patty har kun 2 gram fedt og omkring 115 kalorier. Udskiftninger som denne kan gøre en stor forskel i antallet af fedt, kalorier, du spiser hver dag.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære