Sund Kost >> Ernæring

En indkøbsliste for Magert Kød på en Low-Carb Diæt

Skrevet af Tanya Brun; Opdateret 14 December 2018

På en low-carb diæt, er du nødt til at inkludere en kilde til protein med hvert måltid. Kød er en velegnet løsning, fordi det indeholder mange vigtige næringsstoffer, herunder jern, zink og magnesium. Når shopping for kød, skal du vælge nedskæringer uden synligt fedt og kun et par gram fedt per portion. Dette minimerer din mættet fedt indtag, som understøtter din vægt-management indsats.

Fjerkræ Uden Skind

Fjerkræ uden skind, som omfatter det hvide kød af kylling, kalkun og Cornish høner, er meget magert. Magert kød er nogen skære kød med mindre end 10 gram fedt per 3-ounce servering, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. En 2 - til 3-ounce servering af fjerkræ uden skind indeholder under 3 gram fedt. Fjerkræudskæringer er blandt de magreste kød vil du finde i de fleste dagligvarebutikker. Broil, bage eller grill disse nedskæringer, og spise dem med grønne salater eller en blanding af ikke-stivelsesholdige grøntsager, som broccoli, blomkål og asparges, til at skabe en low-carb måltid.

Oksekød Nedskæringer

Udskæringerne høj i mange vigtige næringsstoffer, herunder jern og vitamin B-12. Oksekød kan være sundt hvis man kun spiser magre udskæringer og spiser det i moderate mængder. Oksekød nedskæringer med "runde" eller "lænd" i navnet er slankere end "chuck", fordi de kommer fra den del af køer, der er mindre fedt. Mørbrad, top flæskesteg af svinekam, mørbrad spidsen og jorden rundt, er eksempler på, magert oksekød produkter. Altid vælge kød, der er mellem 90 til 95 procent lean til at holde din fat indtagelse lav. Andelen er trykt på de fleste pakker oksekød.

Svinekød og Lammekød

Ligesom oksekød, svinekød eller lammekød skåret med "lænd" i sit navn er lav på fedt. Svinekød center lænd, svinemørbrad og lamme mørbrad, der indeholder under 3 gram fedt per portion. En portion er til 2 til 3 pund i vægt og svarer i størrelse til et spil kort. De fleste svinekød, lam og nedskæringer, der har synlige fedt, som du kan trimme ud med en skarp kniv. Kombinere svinekød og lam snit med let dampede peber og hakkede squash for en lækker, lav-kulhydrat, fedtfattigt måltid.

Forberedelse af Kød for at Holde Dem Lean

Altid damp, grill, krybskytter, bage eller broil magert kød for at holde deres fedtindholdet er lavt. Sautering eller steger magert kød i olie dramatisk øger indholdet af fedt, selvom du bruge sunde olier såsom oliven-eller kokosolie. Undgå mishandling dit kød eller tilføje cremet saucer. Let sæson magert kød ved hjælp af krydderurter såsom rosmarin, salvie og timian for at gøre dem lækre og til at holde fedt og kulhydrat-indholdet er lavt. Hvis det er inden for dit budget, skal du vælge magre udskæringer, der er fritgående, økologiske eller græs-fodret, da de fleste kommercielle nedskæringer indeholde antibiotika og hormoner.

Om Forfatteren

Før du starter sin karriere med at skrive, Tanya Brun arbejdede som en ottende-klasses sprog, kunst lærer. Hun har også en baggrund i sygepleje, med omfattende erfaring inden for urologi, neurologi og neurokirurgi klinikker. Brune har en bachelor grad i psykologi og er i gang kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi.

ADVERT

Mest populære