Sund Kost >> Sunde Måltider

En Græsk Yoghurt Aminosyre Profil

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret: November 19, 2018

En kost, der er lav i den samlede kalorier og høj i lav - eller fedtholdige mælkeprodukter kan hjælpe dig med at tabe vægt og få muskelmasse, rapporterede en 2012 undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Obesity." Det rige indhold af protein af mejeriprodukter kan være en del af årsagen til denne effekt: Mejeri-baseret protein kan hjælpe med at holde dig til at føle dig fyldigere længere. Det protein, der leveres af disse produkter, herunder græsk yoghurt, er gode kilder til de aminosyrer, som din krop har brug for.

Glimrende Kilde til Protein

En 170 gram beholder med almindelig, nonfat græsk yoghurt -- omtrent 3/4 kop -- forbrugsstoffer 17 gram protein. Der er 30 procent af det protein det gennemsnitlige man bør tilstræbe at indtage hver dag, og det opfylder 37 procent af den gennemsnitlige kvinde anbefalede daglige indtag. De fleste af græsk yoghurt proteinet kasein, den primære type af protein, der findes i mælk-baserede produkter.

Indeholder Alle Essentielle Aminosyrer

Kasein i den græske yoghurt er et komplet protein, fordi det indeholder alle ni essentielle aminosyrer: methionin, lysin, isoleucin, histidin, valin, tryptophan, threonin, phenylalanin og leucin. Du kan kun få essentielle aminosyrer fra din kost, din krop ikke selv kan fremstille dem. Cellular vævs-vækst og-reparation og produktion af protein-baserede forbindelser som enzymer afhænge af, om du indtager nok af disse aminosyrer.

Rig på Leucin

250 gram servering af 1 kop græsk yoghurt indeholder 2,5 gram af leucin, så meget som du ville få fra mere end fire æg, 1 1/3 portioner af kyllingebryst eller top runde oksekød, eller fem portioner af jordnødder. En "Journal of Nutrition" undersøgelse offentliggjort i 2006 er knyttet til et højt indtag af leucin-rige fødevarer til større mæthed og en lavere risiko for metabolisk syndrom. Leucin er også nødvendigt for muskel protein syntese.

Høj i Glycin

Græsk yoghurt indeholder mere glycin per portion end mælk, rapporter Mejeriet Råd. Din krop producerer normalt tilstrækkelig glycin, men du kan bruge det fra en kost kilde, hvis man har sygdom, skader eller ekstrem fysisk aktivitet, der forhindrer dig i at gøre nok. Glycin fungerer den som en neurotransmitter, et kemisk stof, der overfører signaler mellem neuroner i dit nervesystem. Glycin hjælper også med produktion af galdesyrer, andre aminosyrer, DNA og RNA.

Kilde af Prolin

En typisk kommerciel mærke af græsk yoghurt levering, næsten 1 gram af prolin i en 102-gram single serving container. Der er mere end 1 kop nonfat mælk, 3 ounce af oksemørbrad eller 3 ounces tun fisk indeholder. Din krop har brug for prolin at gøre kollagen i dit bindevæv. Et højt indtag af prolin, sammen med C-vitamin, grøn te fytokemikalier og andre aminosyrer, herunder lysin og cystein, kan hjælpe til at sænke din risiko for hjertesygdom.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære