Sund Kost >> Kost

Gøre Druer Øge Blodsukkeret?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: 06 December, 2018

Spise druer, der kan hjælpe med at nedsætte din risiko for høje triglycerider, diabetes, højt blodtryk, hjerte-karsygdomme og metaboliske syndrom, ifølge de foreløbige forskning på University of Michigan. Dette giver druerne en sund indstilling til en af de to anbefalede portioner frugt om dagen. Forbrugende en 1-cup servering af druer, der er ikke tilbøjelige til at forårsage en stor stigning i blodsukkeret, men som alle frugter druer indeholder kulhydrater og kan hæve blodsukkeret.

Kulhydrat Indhold

Et kulhydrat, der tjener til diabetikere bør indeholde 15 gram kulhydrat. En 1-cup servering af druer indeholder 16 gram kulhydrat, heraf 1 gram er fiber og 15 gram sukker. Da fiber er ikke spaltet, og ikke øger blodsukkeret, og det er ofte trækkes fra det indhold af kulhydrater når at tælle kulhydrater, så 1 cup er en passende portion druer.

Glykæmisk Indeks

Det glykæmiske indeks er en måling, der klassificerer fødevarer, der indeholder kulhydrat baseret på, hvor meget de er tilbøjelige til at øge dit blod sukker. Fødevarer, der har et GI på 55 eller lavere anses for lav på det glykæmiske indeks, så de normalt ikke forårsage store blodsukker-spikes når der spises i moderate mængder. Druer, der har et GI på 46, hvilket gør dem til en lav-GI fødevarer.

Forskning

Druer indeholder rige mængder af sunde antioxidant forbindelser, der kan ikke kun beskytte dig mod diabetes, men kan forhindre, at diabetes komplikationer på dit hjerte-kar-system, tidsskriftet PLOS Medicine rapporterede i sin April 2017 spørgsmål. Kost med et højt friske frugter, såsom druer, der er forbundet med en betydeligt lavere risiko for type 2-diabetes, ifølge undersøgelsen. Hos mennesker med diabetes, der spiser en rig mængde af frugter som druer, reducerer risikoen for at dø af hjertesygdom, hedder det i rapporten. Så uanset om du har diabetes eller ej, spise masser af frisk frugt beskytter mod kronisk sygdom.

Minimering af Ændringer i Blodets indhold af Glucose

Du kan minimere store pigge i dit blod glucose niveauer ved at indtage fødevarer, der er højt på det glykæmiske indeks sammen med en lav-GI fødevarer, og fødevarer, der er ikke væsentlige kilder til kulhydrater. Spise flere kulhydrater portioner på samme tid øger sandsynligheden for, at dit blodsukker vil stige. De fleste diabetikere bør ikke spise mere end 45 til 65 gram kulhydrater pr måltid.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære