Sund Kost >> Ernæring

Er Grapefrugter Godt for Dig?

Grapefrugter er store citrus frugter, der spænder fra hvid til lyserød til rød. De indeholder en sund dosis af fiber, der er lav i kalorier og indeholder 0 gram fedt. Grapefrugter kan også hjælpe med at reducere din risiko for hjerte-kar-sygdomme ifølge en 2007 artikel offentliggjort i "Nutrition Journal." Disse frugter er et nærende supplement til din kost, fordi de leverer essentielle vitaminer og mineraler. En advarsel: Spørg din læge, før du tilføjer grapefrugt til din kost, fordi saften kan interagere med visse lægemidler.

C-Vitamin

En kop af grapefrugt afsnit giver 79.1 milligram C-vitamin, en smule mere end 75 milligram kvinder har brug for hver dag, og næsten alle 90 mg mænd kræver. C-Vitamin understøtter dannelsen af kollagen, bindevæv i huden. Det næringsstof hjælper med at holde dine tænder og tandkød sundt, øger dit immunforsvar og aids i absorptionen af jern. C-Vitamin ødelægger de frie radikaler, de stoffer, der forårsager celle skader, der kan føre til kræft og hjertesygdomme.

Vitamin A

En kop servering af dele af grapefrugter forsyninger 106 mikrogram af de 700 mikrogram A-vitamin kvinder har brug for hver dag og 900 mikrogram mænd kræver. A-Vitamin understøtter et godt syn, især i svagt lys. Dette vitamin fremmer sundheden for din hud, tænder, muskler, knogler, slimhinder og hud. Det næringsstof, der også spiller en rolle i reproduktion og evnen til at amme.

Kalium

Grapefrugter indeholder 320 milligram af kalium pr kop servering. Du skal 4,700 milligram af kalium hver dag for at støtte sundheden for dit hjerte. Mineralet hjælper dit hjerte slå normalt. Det er også støtte i ordentlig muskel funktion, understøtter stærke knogler og fremmer en sund fordøjelse. Få tilstrækkelige mængder af kalium i din kost kan hjælpe med at holde dit blodtryk normalt, og reducere din risiko for slagtilfælde, noter University of Maryland Medical Center.

Tips

Har en skrællet grapefrugt som en del af en nærende morgenmad eller tilføje en til din madkasse til en lækker tilføjelse til din middag måltid. Top med friske grønne med dele af grapefrugter, rødløg og en støvregn af olivenolie for en salat, rig på vitamin C og A. Broil grapefrugt skiver og drys dem med stødt kanel til en naturligt sød dessert. Kombinere hakkede grapefrugt, avocado tern, hakket jalapeno og limesaft til at lave en salsa, der kombinerer godt med grillet kylling, fisk eller bøf. Tilføj grapefrugt juice til din favorit frugt smoothie opskrift eller tilføje grapefrugt brikker til en frugtsalat.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære