Sund Kost >> Ernæring

Grapefrugt for blodlegemer

Grapefrugt, tæller med i din daglige anbefalede indtag af frugt 2 kopper til mænd eller 1,5 kopper til kvinder, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Frugt indeholder flere essentielle næringsstoffer, herunder kostfibre til at hjælpe med at holde dig fuld og forebygge forstoppelse, sukker for at skabe energi og kalium, der bidrager til nerve funktion. Grapefrugt er også godt for sundheden i dit blod, da det indeholder en række specifikke næringsstoffer er vigtige for udviklingen og funktionen af dine blodlegemer.

Vitamin A

Grapefrugt fordele dine blodlegemer på grund af sin A-vitamin indhold. A-Vitamin har en effekt på din knoglemarv stamceller, en gruppe af umodne celler, der kan udvikle sig til alle slags blodlegemer. A-Vitamin hjælper med disse stamceller udvikle sig til røde blodlegemer, til at hjælpe erstattet alderen eller beskadigede røde blodlegemer, som de dør. A-Vitamin hjælper dig også med at udvikle nye hvide blodlegemer, familien celler, der udgør en del af dit immunforsvar. En kop rød eller pink grapefrugt afsnit giver 2,645 internationale enheder af vitamin A -- hele den anbefalede daglige dosis for kvinder eller 88 procent af ADT for mænd, i henhold til Linus Pauling Institute. Hvid grapefrugt indeholder meget mindre vitamin A. Spise en 1-cup servering af grapefrugt afsnit giver dig med 76 IU af vitamin, blot 3 procent af ADT for kvinder eller 2,5 procent for mænd.

Vitamin B-5

Grapefrugt indeholder også vitamin B-5, eller pantothensyre, har en anden næringsstof, der er vigtige for en sund blodlegemer. Pantothensyre hjælper dig med at gøre hæm, en bestanddel af hæmoglobin-protein dit røde blod celler har brug for at transportere ilt. Selv om pantothensyre mangel er sjælden hos mennesker, ekstremt lavt niveau af næringsstof kan forhindre røde blodlegemer funktion på grund af mangel på hæmoglobin, der forårsager anæmi. Rød og hvid grapefrugt indeholder ens mængder af pantothensyre -- 0,60 eller en 0,65 mg per kop grapefrugt afsnit, hhv. Forbruge enten udvalg af grapefrugt til at hjælpe dig med at nå dit anbefalede daglige pantothensyre indtag på 5 mg, ifølge Linus Pauling Institute.

Kobber

At spise grapefrugt-også bidrager til at blodlegemer sundhed på grund af sin kobber-indhold. Dette spor essentielt mineral med til at sikre din udvikling af røde blodlegemer, der har adgang til jern, de har brug for til at gøre hæmoglobin. Kobber hjælper med at konvertere jern i en form, der transporteres med din krop, så andre proteiner, der kan bære jern til udvikling af røde blodceller i din knoglemarv. Hvid grapefrugt indeholder mere kobber end røde eller lyserøde sorter -- 0.12 milligram per 1-cup servering af hvid grapefrugt afsnit, i forhold til 0.07 milligram for en tilsvarende servering af pink eller røde sektioner. Sørg for, at du får 0.9 mg kobber hver dag for at forhindre, at en mangel.

Overvejelser

Selv om grapefrugt kan gavne din blodlegemer sundhed, spise frugt eller drikke grapefrugtjuice kan udgøre en sundhedsmæssig risiko, hvis du tager medicin mod for højt kolesteroltal. Saften interagerer med statiner, den klasse af lægemidler, der ellers ville hjælpe med at styre din kolesterol niveauer. Drikke grapefrugtjuice, der forhindrer din krop fra metabolisering af statiner korrekt, hvilket forårsager stoffet ophobes i dit system op til tre dage efter, drikke grapefrugtjuice, i henhold til NYU Langone Medical Center. Hvis du tager statiner, skal du tale med din læge om sikkerheden for at drikke grapefrugtjuice eller spise grapefrugt.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære