Sund Kost >> Ernæring

Gør Grapefrugt Har C-Vitamin?

Grapefrugt er en nærende citrusfrugter, der fik sit navn, fordi den vokser i klynger, som vindruer. Grapefrugt indeholder mere end 150 forskellige fytonæringsstoffer, og kan hjælpe med at nedsætte din risiko for højt kolesteroltal, hjertesygdomme og visse former for kræft, ifølge en artikel offentliggjort i "Mad & Ernæring" i januar 2010. Det er også en god kilde til antioxidanter, herunder vitamin C.

C-Vitamin

C-Vitamin er et vandopløseligt vitamin, som er af afgørende betydning for heling af sår og formning og reparation af væv, herunder kollagen, blodkar, ledbånd, hud og brusk. Da det er en antioxidant, der også hjælper med at begrænse skader på din celler fra frie radikaler, der begrænser du risikoen for gigt, kræft og hjertesygdomme. C-Vitamin spiller også en rolle i protein metabolisme og dannelsen af visse neurotransmittere. Din krop gemmer ikke C-vitamin, så du er nødt til at forbruge det hver dag.

Grapefrugt C-Vitamin Indhold

En servering af grapefrugt er halvdelen af et medie, grapefrugt, hvilket er 4 cm i diameter. Hver portion indeholder 44 milligram C-vitamin, som er 73 procent af den daglige værdi af 60 milligram for mennesker, efter at en 2,000 kalorie diæt. Hvis du spiser en hel grapefrugt, du vil have forbrugt den anbefalede mængde af C-vitamin om dagen. Dette gør grapefrugt en fremragende kilde til vitamin C.

Stigende Vitamin C Forbrug

Spis en halv grapefrugt som en snack eller før måltider, tilføje grapefrugt skiver grøn salat eller frugt, salater eller drys halvdelen af en grapefrugt med sukker og broil det for en sød og tangy dessert. Inkluderer grapefrugt i en frugt salsa og servér det sammen med tun, svinekød eller kylling retter, eller tilføje skiver af grapefrugt, appelsiner og limes til en kande saftevand, for en twist på dette traditionelle drik. Grapefrugt par godt med avocado og fisk, så prøv en salat med tilapia, avocado, grapefrugt, orange peberfrugt og avocado.

Overvejelser

Mens grapefrugt er en sund mad, mennesker på visse former for medicin bør ikke indtage frugt eller dens saft. Det kan forstyrre nogle blodtryk medicin, statiner, antihistaminer, anti-angst medicin, anti-arytmi narkotika og organtransplantation-afvisning stoffer, der forårsager den medicin niveauer i dit blod til at være enten for høj eller for lav. Tjekke med din læge for at sikre, at grapefrugt ikke vil forstyrre nogen medicin, du tager, før du tilføjer det til din kost.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære