Sund Kost >> Kost

Gradvis Vægttab

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret juli 20, 2017

Du mister kun 5-10% af din kropsvægt kan have sundhedsmæssige fordele, hvis du er overvægtig, i henhold til Academy of Nutrition and Dietetics. Mens gradvis vægttab er sundt, tabe sig for hurtigt, er måske ikke den bedste idé, da det kan resultere i, at mindre fedt tab og forårsage bivirkninger, herunder en mangel på energi.

Gradvis Vægttab

Gradvis vægttab indebærer at 1 til 2 pounds per uge. For at gøre dette, er du nødt til at oprette et kalorie underskud på 500 til 1.000 kalorier hver dag ved at spise færre kalorier og mere motion. I stedet for at gå på en skrap slankekur, foretage ændringer i livsstil, som du vil være i stand til at opretholde, selv efter du har nået dit mål vægt, ellers kan du bare få vægten tilbage. En undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Behavioral Medicine" i September 2010 fandt, at mennesker, der mistede vægt med en hastighed på mindst 1,5 pounds per uge tabte mere vægt, og holdt det ud, der er bedre end dem, der tabte 0.5 kg eller mindre om ugen, så du skal ikke gøre dit vægttab for gradvis.

Kost

Når de forsøger at tabe sig, opt for de fødevarer, der giver de fleste næringsstoffer per kalorie. Nærende fødevarer omfatter frugt og grøntsager, bønner, fuldkorn, fedtfattige mejeriprodukter og magert protein kilder. Begrænse mængden af sødet drikkevarer, snack mad, fed mad og slik, som du spiser. Men du behøver ikke at fratage dig selv, bare at spise disse fødevarer, mindre ofte og i mindre mængder, hvis du virkelig gå glip af dem. Spise masser af fiberrige fødevarer, da disse fylder dig op, uden at indeholde en masse kalorier.

Øvelse

Motion i mindst en time, en dag, når du forsøger at tabe sig. Når du har tabt vægt, er du nødt til at fortsætte træningen og måske endda øge mængden af tid, du bruger motion til 90 minutter om dagen, i henhold til Vægt-Kontrol. Det omfatter både hjerte-kar-motion, som spadsereture, svømning eller dans og styrketræning i din træning. Hjerte-kar-motion forbrænder flere kalorier under træning, men styrketræning øger din muskelmasse, så du forbrænder flere kalorier, selv når du ikke længere udøver.

Overvejelser

Hvis du har brug for lidt motivation til at hjælpe dig med at holde med din kost, kan du ønsker at vælge en kost, der indebærer en jump start periode, hvor du taber op til 10 pund i to uger, og derefter overgang, så du mister resten af vægt på det anbefalede gradvis sats. Selv hvis du ikke tabe sig, lave sund livsstil ændringer som følge af en sundere kost og mere motion kan skabe forbedringer for dit helbred.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære