Sund Kost >> Kost

Hvad Karakterer af Kød Er den Mest Nærende?

Karakteren navne af kød kan være forvirrende, -- hvad der lyder som den bedste løsning er muligvis ikke den sundeste valg. Mens nogle kvaliteter og udskæringer af kød kan være et højt indhold af fedt og mættet fedt, mens andre er lavere i både fedt og kalorier. At vide, hvilke typer af kød er den mest nærende kan hjælpe dig med at forbedre din kost, som magert kød er en nærende kilde til protein og essentielle vitaminer og mineraler.

Kød Kvaliteter

Kød, der er klassificeret som "prime", har en tendens til at være den højeste i fedt, så vælger de sorterede "vælge" eller "valg" i stedet for. Dette er især vigtigt for kød, der er marmoreret, da dette gør det svært at skære det ekstra fedt, før du forberede kødet. Du kan også kigge efter "lean" eller "ekstra-lean" på etiketten, da disse skal opfylde U.S. Department of Agriculture ' s retningslinjer. 3,5 ounce servering skal have mindre end 10 gram fedt og 4,5 gram mættet fedt for at blive betragtet som lean, og mindre end 5 gram fedt og 2 gram mættet fedt skal betragtes som ekstra-lean.

Kødudskæringer

Visse udskæringer af kød er typisk slankere end andre, så du behøver ikke at basere sig på den kvalitet af kødet til at beslutte, hvad at købe. For oksekød, der er de sundeste udskæringer omfatter dem med rundt, mørbrad eller flæskesteg af svinekam i deres navne. For svinekød, det bedste valg er lænd hakke og mørbrad. Lam stege, hugge eller ben-og kalvekød, stegt eller chop er også relativt magert muligheder for kød, selv om de er højere i fedt og kolesterol end magre udskæringer af okse-eller svinekød.

Sund Tilberedning

Ernæring i dit kød også afhænger af, hvordan du forbereder det, som selv de sundeste former for kød kan gøres mindre nærende, hvis du tilbereder dem med masser af ekstra fedt. Første skær synlig fedt, så afløb noget fedt, der kommer fra kød, som du koge det. Den sundeste måde at tilberede kød, omfatter ristning, bagning og stegning.

Portionsstørrelse

Mens magert kød giver vigtige næringsstoffer, spise portioner, der er for store vil få dig til at forbruge mindre af andre sunde fødevarer, herunder grøntsager og frugter, og gøre det mere sandsynligt, at du vil forbruge alt for mange kalorier. Forbruger ikke mere end 6 ounce af magert kød, fisk eller fjerkræ per dag, anbefaler American Heart Association.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære