Sund Kost >> Kost

Gode Ting at Pakke til en Frokost på Arbejde

Nærende, overtræksbukser frokost fødevarer, der går ud over, jordnøddesmør og gelé. Du kan spare penge og spise sundere, når du pakker din frokost til arbejde, i stedet for at betale de store penge, på restauranter hver dag. Hvis du planlægger at pakke din frokost til arbejde ofte investere i kvalitet frokost poser og kasser. Så du er ikke som skyndte sig at komme ud af døren til arbejde, pakke din frokost natten før, og bare få fat i og gå i morgen.

Sandwich

Sandwich give klassisk frokost appel. Start med at vælge sunde, hele korn brød. Inde i brødet, omfatter stegt kalkun, magert oksekød eller tun salat. Lag din sandwich med blade salat, tomat og agurk i skiver. Vælg sunde krydderier, såsom hummus eller mosede avocado, i stedet for opfedning, højt kalorieindhold mayonnaise. Mandel smør og banan er endnu en lækker og mættende mulighed. Pack nogle veggie skiver og opskåret frugt at spise sammen med din sandwich.

Salater

En lækker salat kan give de næringsstoffer, du har brug for til magten gennem resten af din hverdag. Få fat i en stor skål med låg, og fylde den med de grøntsager, du nyder, såsom grøn salat greens, agurker, selleri, gulerødder, peberfrugt, champignon og rødløg. Tilføje nogle protein, som hårdkogt æg, bønner, kylling eller laks, for at øge næringsstoffer og smag. Sted nogle dressing, eller endda kun en lille mængde af olivenolie, i en separat beholder med et låg, og tilsæt din dressing, lige før du spiser din salat på arbejdet.

Rester

Der er ingen grund til, at din middag madrester gå til spilde. Du kan hurtigt og nemt overføre dem til en bærbar beholder, og tage dem til at arbejde for frokost næste dag. Selvom du kan opvarme rester på arbejde, hvis du vil, mange fødevarer, behøver ikke at blive genopvarmet, sådan som rest kylling, bønner eller burgere. En eventuel overskydende måltid kan omfatte tyrkiet farsbrød, dampede grønne bønner og røde kartofler.

Smoothies

En smoothie er en stor mulighed for folk, der er super travlt og ikke har meget tid til at stoppe og spise frokost. Det er hurtigt og nemt at nyde en sund, lækker smoothie, mens du arbejder ved dit skrivebord. Du kan variere smoothie ingredienser, der på så mange måder, men nogle af de mulige ingredienser omfatter yoghurt, kokos olie, friske bær og bananer, avocado og bladgrøntsager som spinat og grønkål. Transport din smoothie i en beholder med et tætsluttende låg, bør den opbevares i køleskab og ryste det op til remix ingredienserne lige inden du nyder din forfriskende drink.

Suppe

Hjemmelavet suppe er altid en bekvem mulighed for at lindre enhver arbejdsrelateret stress. Kylling suppe fyldt med en række forskellige grøntsager og linser suppe tilbyder lækre og solide valg. Når vejret er varmt, kan du prøve en kold suppe som kartoffel suppe eller gazpacho.

Overvejelser

Når du beslutter, hvad de skal pakke til din frokost til arbejde, overveje nogle af de vigtigste detaljer. For eksempel, hvis din frokost boks indeholder mad, der skal genopvarmning, såsom suppe eller rester, sørg for, at din arbejdsplads giver en måde at varme det op, såsom en mikroovn eller ovn i pausen værelse eller køkken. Hvis du er pakning af letfordærvelige fødevarer eller drikkevarer, der skal holdes kolde, sørg for, at den container, hvor du transportere din mad vil holde ting er tilstrækkeligt koldt. Tilføj isposer, hvis det er nødvendigt. Også være sikker på, at der er et køleskab eller en fryser, hvor du kan opbevare din mad, når du komme til at arbejde.

Om Forfatteren

Judy Wilson har du skriver og redigerer ekspertise inden for sundhed, teknologi, kæledyr, virksomhed og rejser. Hun har bidraget til USAToday.com, SFGate.com og en lang række andre publikationer. Wilson fik en Bachelor i journalistik og massekommunikation fra University of North Carolina i Chapel Hill, hvor hun afsluttede Mini-Medical School.

Foto Credits

  • kylling salat med friske, farvestrålende grøntsager billede af starush fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære