Sund Kost >> Kost

Gode Grunde til Ikke at Spise Oksekød

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret: 06 December, 2018

At belønne dig selv med en bøf efter en stressende dag på arbejde kan være skadeligt for dit helbred. Oksekød indeholder skadelige fedt at smide dit kolesteroltal ud af whack, hvilket øger din risiko for at udvikle hjertesygdom. Hertil kommer, at oksekød er også høj i kalorier, som kan øge dine chancer for at vinde vægt. Vælge et sundere alternativ til at reducere mængden af skadelige fedtstoffer og kalorier du indtager.

Øget LDL -

Oksekød har et højt indhold af mættet fedt, der skader dit hjerte. Mættet fedt ophøje low-density lipoprotein, en dårlig form for kolesterol. LDL kan bygge op på indersiden af dine blodårer, som forårsager forsnævring, som kræver din hjertet til at arbejde hårdere. Belastningen på dit hjerte ikke alene hæver blodtrykket, men også sætter dig i risiko for at få et hjerteanfald. Du bør ikke få mere end 10% af dine daglige kalorier fra mættet fedt, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010.

Lavere HDL -

Indtagelse af for meget oksekød yderligere skader dit hjerte ved at ændre dine gode til dårlige kolesterol ratio. Hihgh-density lipoprotein er det gode kolesterol, som transporterer LDL til leveren, hvor enzymer bryde det ned, og slippe af med det på grund af spild. Når dine HDL niveauer blive for lavt, LDL-koncentrationer fortsætte med at stige, hvilket øger dine chancer for hjerte-kar-sygdom.

Vægtøgning

Fordi oksekød har en høj koncentration af fedt, det er høj i kalorier. Tre ounce af oksekød har op til 200 kalorier, men mange restaurant dele er dobbelt eller tredobbelt, at størrelsen er øget de kalorier, du indtager. Tager på i vægt betyder, at du indtage flere kalorier, end din krop kan bruge. At have en overflod af er 3.500 kalorier i din kost kan føre til, at 1 pund vægt gevinst. Som et eksempel, hvis du indsætter 3 ounce af oksekød på bare fire måltider om ugen, du indtager nok kalorier til at vinde 1 pund legemsvægt i omkring en måned.

Sunde Alternativer

Barberer næsten 20 kalorier fra dit måltid og skære dine mættet fedt indtag i halve ved at bytte 3 ounce af oksekød for den samme mængde af skinless kyllingebryst. Hvis du ønsker en heartier type kød, opt for gedekød, som er et naturligt magert rødt kød. Tre ounce af gedekød har 120 kalorier og mindre end 1 gram mættet fedt. Når du beslutter dig for at give den gas og have en bøf, vælge magre udskæringer, såsom mørbrad eller mørbrad. Hvis du foretrækker hakket oksekød, skal du vælge sorter, der er større end 80 procent magert, for yderligere at skære ned på fedt og kalorier.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære