Sund Kost >> Ernæring

Godt Hjerte Sundhed & Pinto Bønner

Pinto bønner hører til bælgplanter familien, som også omfatter andre bønner, split ærter og linser. Disse bønner gøre god side retter, og de går godt i burritos, tacos, salater, supper og gryderetter. Når du spiser dem regelmæssigt som en del af en afbalanceret kost, pinto bønner er nærende valg, der kan fremme et godt hjerte sundhed.

Baggrunden

Hjertesygdom er en voksende sundhedsproblem. Men, spise bønner, ærter eller peanuts mindst fire gange om ugen hjælper med at nedsætte din risiko for at udvikle hjertesygdom, ifølge Linus Pauling Institute. Vegetariske proteinkilder såsom pinto bønner er mere til gavn for dit hjerte end fede kød. En halv kop af pinto bønner indeholder 8 gram protein og par, godt med grøntsager eller andre hjerte-sunde fødevarer, såsom brune ris.

Kolesterol og Blodtryk

En halv kop af pinto bønner indeholder 8 gram kostfibre, som kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal, i henhold til MayoClinic.com. Høje niveauer af total-og LDL-kolesterol i dit blod er risikofaktorer for hjertesygdom. Fordi bønner er lavt natrium, herunder dem i din kost kan hjælpe med at sænke dit blodtryk. Lavere blodtryk reducerer din risiko for hjertesvigt. Det er vigtigt at bemærke, at dåse bønner tilsat salt er højere i natrium. Tørrede bønner eller lav-natrium dåse bønner er bedre valg.

Vægt Kontrol og Hjerte Sundhed

Fedme øger din risiko for hjertesygdomme, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services, og overvægtige personer er mere tilbøjelige til at have høje kolesteroltal og blodtryk. Pinto bønner kan sænke din risiko for hjertesygdom, fordi de kan hjælpe dig med at tabe sig eller forebygge vægtøgning. En halv kop af pinto bønner kun indeholder 122 kalorier. Høj-fiber, høj-protein fødevarer som bønner, der er lav i kalorier og hjælpe dig med at fylde op, så du ikke spiser så meget.

Overvejelser

Bælgfrugter tæller som både grøntsager og protein fødevarer, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services. En afbalanceret 2,000 kalorie diæt baseret på USDA Food Mønster med mindst 1 1/2 kopper om ugen, bælgfrugter, såsom pinto bønner. Pinto bønner er bedst for dit hjerte, når du spiser dem med andre sunde fødevarer. For eksempel, en grøn salat med pinto bønner er sundere end oksekød og bønner burrito med creme fraiche og fuldfed ost.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære