Sund Kost >> Ernæring

En God Kost for en Vegetar for at Tabe Ti Pounds

En sund, reduceret kalorieindhold kost vil hjælpe en vegetarisk tabe 10 pounds. I virkeligheden, er en vegetar, der allerede giver dig et vægttab kant. En fornyet undersøgelse offentliggjort i en 2010-udgave af "Ernæring i Klinisk Praksis" rapporter om, at vegetarer generelt har en lavere body mass indeks, eller BMIs, end nonvegetarians. Efter en reduceret kalorieindhold, vegetariske måltider vil hjælpe dig med at nå vægttab mål.

Vægt-Tab Grundlæggende

Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler at miste op til 2 pund om ugen, eller op til 10 pund i fem uger. For at opfylde dette vægttab mål, sigte mod at spise på 1.000 færre kalorier, end du normalt brænde ud på en daglig basis. Den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute tyder på, de fleste kvinder vil effektivt at tabe sig spise på 1.000 til 1.200 kalorier om dagen, mens 1.200 til 1.600 af kalorier per dag, er ofte passende for de fleste mænd.

Protein Overvejelser

Protein hjælper du føler dig fuld og øger dit daglige energiforbrug, ifølge forskere, der har foretaget en undersøgelse, der blev offentliggjort i en 2009 udgave af "Journal of Nutrition." Institut for Medicin tyder på, at det er sikkert at opnå op til 35% af dit kalorieindtag fra protein, hvilket er 123 gram per dag, når de spiser på 1.400 kalorier dagligt. Sunde, vegetabilske protein-rige fødevarer omfatter æggehvider, fedtfattige mejeriprodukter, soja produkter, seitan, bælgfrugter, nødder og frø.

Effekter af Fiber

Fiber hjælper også med at øge mæthed, hvilket er nyttigt, når du forsøger at tabe 10 pounds, fordi du vil føle dig mindre sulten. Selvom fiber hjælper med at skabe en følelse af fylden, der ikke er fuldt fordøjet og absorberet af kroppen. Vælge en bred vifte af fiber-rige fødevarer omfatter i din vægt tab måltid planer. Eksempler omfatter hele korn, såsom brune ris og quinoa, frugt, grøntsager, bælgfrugter, nødder og frø.

1,400-Kalorie Måltid Plan

Selv om et 1400-kalorie måltid plan er muligvis ikke passende for alle overvægtige vegetar forsøger at tabe 10 pounds, det kunne være et godt sted at starte. I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, en sund 1,400-kalorie måltid planen indeholder 5 ounces korn, 4 ounces af høj-protein fødevarer, 2.5 kopper af mejeriprodukter, 17 gram af olier, 1.5 kopper af frugt og 1,5 kopper af grøntsager. En anelse øge din indtagelse af fødevarer, hvis du taber mere end 2 pund om ugen eller vælge en lavere kalorieindhold meal plan hvis du er ikke at tabe sig.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære