Sund Kost >> Kost

God Morgenmad Måltider, Før Sports Events

Ikke at spise, før en sports begivenhed, kunne gøre du føler dig svimmel eller træt. Et måltid, før sport er især vigtigt, hvis det er din første måltid på dagen. De fleste af de fødevarer, energi fra din middag eller snack natten før er brugt op af det tidspunkt, du vågner. En god morgenmad giver dig energi, du har brug for ydeevne og hjælper med at forhindre dig i at føle dig træt halvvejs gennem begivenhed. Give din krop tid til at fordøje; spis din morgenmad to timer, før de deltager i sport event.

Drikkevarer

Før du spiser morgenmad, drikke en 8-ounce glas vand for at erstatte hydrering tabt under søvn. En 8-ounce servering af fedtfattig mælk med morgenmad giver protein og kulhydrater for at holde din energi niveauer højt. Efter morgenmaden, få fat i en sportsdrik til at give din krop med elektrolytter og kulhydrater. Afbalanceret indhold af elektrolytter, der er nødvendige for korrekt muskulære funktion, og kulhydrater er din primære kilde til brændstof. Fortsætte med at smage på vand og sport drikke, før arrangementet begynder. Inden for 30 minutter efter start din sportsbegivenhed, undgå store mængder af drikkevarer, der for at undgå, at væske skvulpende i din mave.

Frugt

En frugt salat eller smoothie før en sportsbegivenhed er lys og let til maven, hvis du ikke har en appetit. Frugterne er store mængder af kulhydrater til energi. Bananer er en god løsning for deres indhold af kalium. Spise en fedtfattig yoghurt eller hytteost med dine frugter for at få ekstra protein. Mælk, der går godt i en smoothie af frosne frugt til tynde konsistens. Forbered en frugtsalat aftenen før, til en hurtig morgenmad eller lave en smoothie og drikke det, mens du er på vej til arrangementet.

Hele Korn Korn

At spise hele korn korn et par timer før du dyrker sport er en fantastisk måde til brændstof din krop. Havre, jorden, rug, hirse, brune ris, havre, klid og hørfrøolie er gode muligheder for et hjertelig, varmt korn morgenmad. Den blanding af kulhydrater og fibre fordøjer langsomt, der forsyner din krop med en konstant frigivelse af energi der fører op til begivenheden. For en kold korn, tilføje fedtfattig mælk eller yoghurt til at havre, havreklid eller granola. Hvis du hellere vil have din mælk på siden, skal du vælge fuldkorn du kan spise tørt og snack på dem i morgen. Hele korn brød er en anden ideelle pre-event valg.

Energi Barer

En energi eller protein bar er en enkel morgenmad for den atlet på farten. Flere kommercielle barer -- vælg en med fuldkorn, masser af kulhydrater og en sund dosis af protein. Alternativt kan lave din egen med hele kerner, tørret frugt -, nødde-smør og æblemos. Tryk blandingen i en gryde, og skær den i serverer størrelser, dække gryden stramt og fryse din barer. Grib din bar fra fryseren aftenen før, og læg det i køleskabet, så det er optøet til morgenmad.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære